Yok artık! Yeni Fiat Doblo fiyatları da çıldırdı; 240 bin TL yaptı

Her modeli ülkemizde oldukça ilgi gören dev marka Fiat Ağustos ayında çıldırdı. İşte Yeni Fiat Doblo güncel fiyat listesinin tüm detayları…

Yok artık! Yeni Fiat Doblo fiyatları da çıldırdı; 240 bin TL yaptı - Sayfa 1

Baştan sona yenilenen versiyonuyla ülkemizde satışa çıkan Yeni Fiat Doblo şaşırmaya devam ediyor Hafif ticari araçlar arasında öncü konumda olan Doblo, yeni tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yenilenen model, görsel açıdan neredeyse hiç fark bulunmayan bu araçlardan biri haline geldi.

113
Yok artık! Yeni Fiat Doblo fiyatları da çıldırdı; 240 bin TL yaptı - Sayfa 2

Daha önce uygun fiyatıyla öne çıkan Doblo, artık diğer rakipleriyle benzer bir fiyat skalasına sahip. Bu da Doblo'nun geçmişle bağını koparıp yeni bir fiyat seviyesine geçtiğini gösteriyor. Ülkemizdeki fiyatlandırma ise 684.900 TL'den başlıyor.

213
Yok artık! Yeni Fiat Doblo fiyatları da çıldırdı; 240 bin TL yaptı - Sayfa 3

Yeni Fiat Doblo fiyat listesine baktığımız zaman Haziran ayında 509.900 TL’ye satılan Cargo 1.5 100 HP BlueHDI E6.4 modeli Ağustos ayında ise tam 684 bin TL oldu. Diğer versiyon seçeneklerinde ise tam sadece iki aylık sürede Yeni Fiat Doblo fiyatlarına tam 240 bin TL zam geldi.

313
Yok artık! Yeni Fiat Doblo fiyatları da çıldırdı; 240 bin TL yaptı - Sayfa 4

Fiat Doblo'nun yenilenen versiyonunda getirilen değişikliklerin başında tasarım geliyor. Dışarıdan bakıldığında, Berlingo, Rifter ve Proace City gibi kardeş modellerle büyük benzerlikler göze çarpıyor. Modern ve şık bir görünüme sahip olan Doblo, güncellenen tasarımıyla da beğeni topluyor.

413