Yılmaz Vural: Arkamdan küfür etmiş! Otele bile getirmesinler

BB Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının ardından, oyuna girmek istemeyen Ricardo Gomes ve yabancı oyuncular hakkında flaş ifadeler kullandı.

Yılmaz Vural: Arkamdan küfür etmiş! Otele bile getirmesinler - Sayfa 1

BB Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe maçının ardından yayıncı kuruluşa çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural: Arkamdan küfür etmiş! Otele bile getirmesinler - Sayfa 2

Yılmaz Vural, "Daha farklı sonuç olabilirdi, mesela 3-2 bitebilirdi. Ben daha önce de VAR'dan yana olan biriyim ama 5.dakikada verilen penaltıyı anlayamadık. Tam oyuna adapte olmak üzereyken oldu. İkinci yarıda bizim 5 pozisyonumuz var."

Yılmaz Vural: Arkamdan küfür etmiş! Otele bile getirmesinler - Sayfa 3

'Fenerbahçe son 15 dakika oyunda değildi'

"Özgür'ü oyuna aldık, altyapında gelen bir oyuncu. 18-19 yaşında bir oyuncu, büyük takıma karşı oynadı. Hem gol attı hem de verilen görevi en güzel şekilde yaptı. İkinci devre net pozisyonlar yakaladık ama atamadık. İkinci golü atsak, Fenerbahçe son 15 dakika oyunda değildi. Fakat sonuçta mağlup olduk"

Yılmaz Vural: Arkamdan küfür etmiş! Otele bile getirmesinler - Sayfa 4

"Tabii burada Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Bizim önümüzde iki kritik maçımız var. Kasımpaşa ve Alanyaspor maçları var. Altı puan almamız gerekiyor. Ligin son 3 haftasında rahat takım yok"