Yeşilçam'ın efsane güzeli bakın şimdi ne yapıyor!

"Yeşilçam'ın en güzel gülen yıldızı" unvanını taşıyan Gülşen Bubikoğlu, şimdilerde kameralardan uzak, sakin bir hayat sürüyor. Bir döneme damgasını vuran Bubikoğlu, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak hayranlarıyla iletişimini de koparmıyor. İşte Türk sinemasına damga vuran Gülşen Bubikoğlu'nun hayatı...

Yeşilçam'ın efsane güzeli bakın şimdi ne yapıyor! - Sayfa 1

Türk sinemasının "altın çağına" damgasını vuran "Yeşilçam'ın en güzel gülen yıldızı" unvanını taşıyan Gülşen Bubikoğlu, uzun süredir kameralardan uzak sakin bir hayat sürüyor. Bubikoğlu, sosyal medya sayesinde hayranlarıyla da iletişimini koparmıyor.
 

116
Yeşilçam'ın efsane güzeli bakın şimdi ne yapıyor! - Sayfa 2

Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu ile evli olan 64 yaşındaki Bubikoğlu, bir süredir ABD'de yaşayan kızı Zeynep'in yanında. Güzel oyuncu Instagram'da yaptığı paylaşımda hayatıyla ilgili son gelişmelerden takipçilerini haberdar etti. Bir fotoğrafını paylaşan Bubikoğlu "Uzun zamandır canım torunum Mavi'm ile ilgileniyorum. Arada geziyoruz da, yoruldum tabii biraz. Yaşlanıyoruz ne var bunda... Sağlıklı olalım yeter." mesajını yazdı. Oyuncunun bu paylaşımı çok sayıda beğeni aldı.
 

216
Yeşilçam'ın efsane güzeli bakın şimdi ne yapıyor! - Sayfa 3

Fatih Lisesi'nden 1971 yılında mezun olan Gülşen Bubikoğlu, o zamanların manken yetiştiren en önemli kurumu olan L.C.C Kültür Merkezi'nden mezun oldu.

316
Yeşilçam'ın efsane güzeli bakın şimdi ne yapıyor! - Sayfa 4

İki yıl sonra da Ses dergisinin açtığı bir yarışmaya katıldı ve sinema serüveni böylece başladı.
 

416