Yeni kasa Fiat Egea sonunda Türkiye'de; Fiyatındaki sürpriz olay olur

Ülkemizde en çok satan araç modelleri arasında yer alan Fiat Egea yeni tasarımıyla görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Fiat Egea fiyatıyla da göz dolduracak gibi duruyor.

Yeni kasa Fiat Egea sonunda Türkiye'de; Fiyatındaki sürpriz olay olur - Sayfa 1

Uzun süredir otomobil dünyasında büyük merak uyandıran modellerin başında yer alan yeni kasa Fiat Egea’ya dair detaylar belli oldu.

Yeni kasa Fiat Egea sonunda Türkiye'de; Fiyatındaki sürpriz olay olur - Sayfa 2

Yeni kasa Fiat Egea, eski kasasına göre biraz daha kısa görünüyor. Fakat buna rağmen ölçüler arasında anlamlı farklar bulunmuyor. Otomobilin arka stoplarının biraz daha sportif tarzda olduğunu görüyoruz.

Yeni kasa Fiat Egea sonunda Türkiye'de; Fiyatındaki sürpriz olay olur - Sayfa 3

Otomobilin ön tarafı ise mevcut Egea’ya göre biraz daha oval hatlara sahip. Yani hali hazırda yollarda olan Fiat Egea kadar agresif görünmüyor. Dürüst olmak gerekirse, yeni kasa Egea bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz.

Yeni kasa Fiat Egea sonunda Türkiye'de; Fiyatındaki sürpriz olay olur - Sayfa 4

Şimdi gelelim bu kasanın ne zaman satışa sunulacağına. 3 farklı motor seçeneği ile gelecek olan yeni nesil Fiat Egea modelinde Dizel seçeneği yer almayacak. Yani multijet motorun artık tarihe karıştığını söyleyebiliriz. Onun yerini ise hibrit motor seçeneği dolduracak.