Yeni Fiat Doblo fiyatlarındaki çılgınlık çok başka; Böylesi daha önce hiç olmadı

Ülkemizde uygun fiyatlı otomobil satışlarını gerçekleştiren Fiat markası Temmuz ayında dikkat çeken bir listeyle geldi. İşte Yeni Fiat Doblo Temmuz ayı güncel fiyat listesi…

Yeni Fiat Doblo fiyatlarındaki çılgınlık çok başka; Böylesi daha önce hiç olmadı - Sayfa 1

Fiat Doblo, yenilenen versiyonuyla Türkiye pazarına giriş yaptı. Hafif ticari araçlar arasında öncü konumda olan Doblo, yeni tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

112
Yeni Fiat Doblo fiyatlarındaki çılgınlık çok başka; Böylesi daha önce hiç olmadı - Sayfa 2

Citroen Berlingo, Peugeot Rifter ve Toyota Proace City gibi rakipleriyle aynı tasarım çizgisine sahip olan Fiat Doblo, benzerlikleriyle öne çıkıyor. Yenilenen model, görsel açıdan neredeyse hiç fark bulunmayan bu araçlardan biri haline geldi.

212
Yeni Fiat Doblo fiyatlarındaki çılgınlık çok başka; Böylesi daha önce hiç olmadı - Sayfa 3

Fiyat açısından da Doblo'nun durumu değişti. Eskiden uygun fiyatıyla öne çıkan Doblo, artık diğer rakipleriyle benzer bir fiyat skalasına sahip. Bu da Doblo'nun geçmişle bağını koparıp yeni bir fiyat seviyesine geçtiğini gösteriyor. Ülkemizdeki fiyatlandırma ise 699.900 TL'den başlıyor.

312
Yeni Fiat Doblo fiyatlarındaki çılgınlık çok başka; Böylesi daha önce hiç olmadı - Sayfa 4

Fiat Doblo'nun yenilenen versiyonunda getirilen değişikliklerin başında tasarım geliyor. Dışarıdan bakıldığında, Berlingo, Rifter ve Proace City gibi kardeş modellerle büyük benzerlikler göze çarpıyor. Modern ve şık bir görünüme sahip olan Doblo, güncellenen tasarımıyla da beğeni topluyor.

412