"Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil kayağa gidince tepkiler gecikmedi

"Ameliyat olmazsam yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil, sevgilisiyle kayağa gidince tepki çekti. Bir takipçisinin "Bu kadar halsizken nasıl kayabiliyorsunuz" yorumuna Serengil'in "Ruhen de bedenen de merak etmeyin iyi kayakçıyım" şeklindeki yanıtı olay oldu.

"Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil kayağa gidince tepkiler gecikmedi - Sayfa 1

Yaklaşık 4 yıl önce geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrasında 25 kilo zayıflayan ve geçen zaman içinde sağlık sorunları ortaya çıkan Seren Serengil, moral bulmak için Palandöken’i tercih etti.
 

111
"Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil kayağa gidince tepkiler gecikmedi - Sayfa 2

Geçtiğimiz haftalarda 46 kiloya kadar düştüğünü ve ameliyat olması gerektiğini açıklayan Serengil, arkadaşlarıyla geldiği Palandöken'de kar ve kayağın tadını çıkardı.

211
"Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil kayağa gidince tepkiler gecikmedi - Sayfa 3

Yakalandığı dumpign sendromu nedeniyle sürekli zayıflayan Seren Serengil, hafta sonu tatili için sevgilisi Mustafa Tohma ve arkadaşları ile birlikte Palandöken Kayak Merkezi'ne geldi. Serengil ilk kez geldiği Palandöken'e hayran kaldığını söyledi.

311
"Yaza sağ çıkamayabilirim" diyen Seren Serengil kayağa gidince tepkiler gecikmedi - Sayfa 4

Bir televizyon kanalında Bircan Bali ile magazin programı sunuculuğunu yapan Seren Serengil, hafta sonu tatilini Palandöken kayak merkezinde geçirdi. 

411