Aleyna Kalaycıoğlu deprem enkazında çıkan o notu paylaştı!

Türkiye'yi kedere boğan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları sürerken, afet bölgesinden gelen fotoğraflar görenlerin gözlerini yaşartıyor. 2021 yılında yayınlanan Survivor'da yarışmacı olan ve şimdilerde adını geniş kitlelere ulaştıran Aleyna Kalaycıoğlu, enkazda sevgiliye yazılan bir notu paylaştı ve sosyal medyada duygularını dile getirdi.

F5HABER F5HABER
Aleyna Kalaycıoğlu deprem enkazında çıkan o notu paylaştı!

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, enkazdan çıkan bazı eşyalar ve notlar görenlere duygu yüklü anlar yaşatıyor.

"ÖZÜR DİLERİM SEVGİLİM"

Söz konusu notlardan biri de enkazda bulunan ve sevgilisine çiçek gönderen bir kişinin yazdığı anlaşılan "Özür dilerim sevgilim, seni seviyorum" şeklindeki mesaj oldu.

"HAYATIN İÇİNDE KAYBOLDUK"

Survivor 2021 yarışması ile ünlenen, daha sonra şarkıcılığa adım atan Aleyna Kalaycıoğlu, Instagram hesabından enkazdan çıkan duygusal notu yayınladı ve şu ifadeleri kullandı:

Aleyna Kalaycıoğlu deprem enkazından çıkan o notu paylaştı

SONRAKİ HABER