Yasak Elma sezon finalinde çılgına çeviren hata; Seyirci gördüklerine inanamadı
5 sezondur FOX TV ekranlarında fırtınalar estiren yapımlar arasında yer alan Yasak Elma 146. Bölüm sezon finali ile ekranlara veda etti. İnanılmaz bir bölümle izleyicinin karşısında olan dizideki bir detay ise kimsenin dikkatinden kaçmadı.
Son zamanlarda ayrılık haberleriyle gündeme gelen Medyapım imzalı dizi Yasak Elma 146. Bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara veda etti.
Yine unutulmaz bir sezonu geride bırakan Yasak Elma dizisinde olanlar herkesi meraklandırsa bile bomba bir olay ekranlara yansıdı.
Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma dizisi, heyecan dolu sezon finaliyle seyircinin karşısında oldu.
Yönetmenliğini Elif Turgay ve Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Fox TV'nin entrika dolu dizisi Yasak Elma, altıncı sezonu ise Eylül ayında izleyicinin karşısında olacak.
Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin ne zaman sezon finali yapacağı merak konusuydu.
İzleyicilerin merakla araştırdığı “Yasak Elma dizisi ne zaman sezon finali yapacak?” sorusu yanıt buldu. Ve Yasak Elma dizisi 146. Bölüm ile sezonu finali yaptı.
Bu haberimizde ise Yasak Elma dizisi izleyicisini şaşkına çeviren bir sahne daha ortaya çıktı.
Yasak Elma dizisinin geçmiş bölümlerinde ortaya çıkan bir çekim hatası ise yeniden gündem oldu.
İşte dikkatli izleyicinin gözünden kaçmayan o çekim hataları…
Şimdi bu sahneye dikkatlice bakalım telefon ile konuşan Yıldız’ın hatası inanılır gibi değil.
Telefon ile konuşan Yıldız elindeki telefonun ters durduğunun farkında bile değil.
Bu sahneye dikkatlice baktığımız zaman Yıldız’ın saçlarının arkada olduğu net bir şekilde görünüyor.
Ancak kamera açısı değiştiği zaman ise Yıldız’ın saçları ön tarafta duruyor.
Bu çekim hataları dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.