Yasak Elma dizisinde deprem etkisi yaratan detay

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma'da kimin öleceği belli oldu. Şevval Sam, Eda Ece Nesrin Cavadzade ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı dizinin finaline sayılı günler kala öyle bir ismin ayrılacağı ortaya çıktı ki herkes şokta. Ayrıntılar haberimizde.

Yasak Elma dizisinde deprem etkisi yaratan detay - Sayfa 1

Entrikayı mizahla harmanlayan Yasak Elma absürt komedinin sınırlarını zorluyor. Sürprizlerle dolu olan dizinin karakterleri bu kez yine iş peşinde.

123
Yasak Elma dizisinde deprem etkisi yaratan detay - Sayfa 2

FOX TV'nin en çok izlenen ve en iddialı dizilerinden biri olan Yasak Elma'da geçtiğimiz sezon Halit Argun karakterinin ölmesi ile birlikte başrollerden Talat Bulut’un gidişi de şaşırtan bir gelişme olmuş arkasından 5 kişi biden diziye veda etmiş Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun diziye girmesiyle hikaye değişmişti.

223
Yasak Elma dizisinde deprem etkisi yaratan detay - Sayfa 3

Diziye geri döndü

Diziden ayrılan oyunculardan hiç beklenmeyen bir sürpriz olmuş Barış Kılıç, geri dönmüştü. Diziyle ilgili son iddialar ise kafa karıştırdı.

323
Yasak Elma dizisinde deprem etkisi yaratan detay - Sayfa 4

Geçtiğimiz bölümde Cansu karakterini oynayan Nilperi Şahinkaya Hasan Ali Bey'in (Erdal Özyağcılar) davetini silahla basmış etrafa kurşun yağdırmıştı. Silahtan çıkan kurşunun kime denk geldiği ise merak konusuydu.

423