Vergisiz cep telefonu için beklenen haber geldi; İşte öğrencilerin yapması gerekenler ve fiyatlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim vaadi olarak açıkladığı öğrenciler için vergisiz cep telefonu satışı için araştırmalar devam ediyor. İşte vergisiz cep telefonları için merak edilenler ve vergisiz iPhone 11, 12, 13, 14 fiyatları...

Vergisiz cep telefonu için beklenen haber geldi; İşte öğrencilerin yapması gerekenler ve fiyatlar - Sayfa 1

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesi yaptığı açıklamasında, üniversite öğrencilerine cep telefonu ve bilgisayar alımlarında tek seferlik vergi muafiyeti sağlanacağını duyurmuştu.

113
Vergisiz cep telefonu için beklenen haber geldi; İşte öğrencilerin yapması gerekenler ve fiyatlar - Sayfa 2

Henüz vergi muafiyetinin ne kadar olacağı açıklanmadı ancak verginin tamamen sıfırlanması durumunda telefonlarda yüzde 50’ye varan indirim olacak. Milyonlarca vatandaş vergisiz iPhone 11, 12, 13, 14 Pro, Pro Max fiyatlarını araştırmaya başladı.

213
Vergisiz cep telefonu için beklenen haber geldi; İşte öğrencilerin yapması gerekenler ve fiyatlar - Sayfa 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bilgisayar ve cep telefonu için vergi muafiyeti uygulamasının geleceğinin yanında gençlere ücretsiz internet verileceğini duyurmuştu. Seçimlerin ardından öğrenciye vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı, üniversite öğrencileri tarafından en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı.

313
Vergisiz cep telefonu için beklenen haber geldi; İşte öğrencilerin yapması gerekenler ve fiyatlar - Sayfa 4

Seçimi Erdoğan'ın kazanmasının ardından gençlere verilen bu müjde tekrar aranmaya başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz.” demişti.

413