Ve tepkilerden sonra Galatasaray 2 yeni transfer yaptı; Ayrılıklar yaşanacak

Galatasaray kadın voleybol takımı, önümüzdeki sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Bu çerçevede takıma büyük ölçüde katkı yapması beklenen 2 önemli sporcu transfer edildi.

Ve tepkilerden sonra Galatasaray 2 yeni transfer yaptı; Ayrılıklar yaşanacak - Sayfa 1

Uzun süredir gelmeyen başarı, kadronun yetersizliği nedeniyle taraftarın tepkisini çeken Galatasaray Kadın Voleybol Takımı için önümüzdeki sezonun planlaması başladı. Bu kapsamda ilk olarak takıma Sırp yıldız Katarina Lazović dahil edildi. Başarılı smaçör, bu sezon Galatasaray forması giyecek. Bir diğer isim ise Yasemin Güveli.

Ve tepkilerden sonra Galatasaray 2 yeni transfer yaptı; Ayrılıklar yaşanacak - Sayfa 2


SIRBİSTAN MİLLİ TAKIMININ VAZGEÇİLMEZİ

Galatasaray.org sitesinden edinilen bilgilere göre, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, 1999 doğumlu Sırp smaçör Katarina Lazović ile sezon sonuna dek geçerli sözleşme imzaladı. Galatasaray Daikin, sezonun ilk yarısında Çin’in Beijing BAIC Motor takımında forma giyen 182 cm boyundaki Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Katarina Lazović’i kadrosuna kattı.

Ve tepkilerden sonra Galatasaray 2 yeni transfer yaptı; Ayrılıklar yaşanacak - Sayfa 3

YASEMİN GÜVELİ YENİDEN KENDİNİ BULACAK

Çok ciddi bir sakatlık geçirdikten sonra Eczacıbaşı'ndan Çukurova'ya transfer olan Yasemin Güveli'nin önümüzdeki sezonda Galatasaray Daikin forması giyeceği öğrenildi. Güveli'nin Eczacıbaşı'ndaki performansını Galatasaray'da yakalaması bekleniyor.

Ve tepkilerden sonra Galatasaray 2 yeni transfer yaptı; Ayrılıklar yaşanacak - Sayfa 4

LİGİN BLOK KRALI OLMUŞTU

Sakatlık öncesinde voleybol dünyasının en çok potansiyele sahip oyuncularından kabul edilen Yasemin Güveli, orta oyuncu pozisyonunda ligin en çok blok yapan oyuncusu konumundaydı. Filenin Sultanları'nda da önemli görevler alan Güveli, 298 cm'ye kadar blok yapabiliyor.