Ve Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu; 5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti

Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK tarafından verilen 5 haftalık yayın durdurma cezasında beklenen karar çıktı. Peki, Kızılcık Şerbeti final mi yapacak, yeni bölüm yayınlanacak mı, Kızılcık Şerbeti 23. bölüm ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtı... 

Ve Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu; 5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti - Sayfa 1

Kızılcık Şerbeti dizisi şu sıralar gündemi en çok meşgul eden  konuların başında geliyor. Son günlerde oldukça karmaşık bir hale gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu. 

Ve Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu; 5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti - Sayfa 2

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Müjde Uzman gibi ismlerin rol aldığı Kızılcık Şerbeti'nde işler fena halde karışmıştı. Nursema karakterinin başına gelenlerden sonra RTÜK Kızılcık Şerbeti'ni mercek altına almıştı. 

Ve Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu; 5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti - Sayfa 3

RTÜK, izleyicinin tepkisini çeken kadına şiddet sahnesi nedeniyle  Show TV'ye 1,5 milyon TL kesilen para cezasının yanı sıra Kızılcık Şerbeti dizisine de 5 hafta boyunca yayın durdurma cezası vermişti. 

Ve Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu; 5 hafta yayın durdurma cezası verilmişti - Sayfa 4

RTÜK tarafından verilen ceza sosyal medyayı ayağa kaldırırken, birçok ünlü isim de tepkisini dile getirmişti. 5 haftalık yayın durdurma cezası verilen Kızılcık Şerbeti dizisi için beklenen karar çıktı.