Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.

VATAN VATAN
Zaha, Tete, Ziyech değil yeni transfer artık ilk 11'e giremez

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktararak yıldız ismi sert şekilde eleştirdi.

Galatasaray ligde doludizgin yoluna devam ediyor... Sarı-kırmızılı takım, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında formda ekiplerden Alanyaspor'u rakip sahada 4-0 yenerek liderliğini korudu.

Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in canlı yayınında soruları yanıtladı. İşte Nevzat Dindar'ın sözleri: "İki takım arasında amansız bir rekabet, mücadele var.

Stresin tavan yaptığı bir döneme girdik. Hesaplar yapılmaya başlandı. Alanyaspor en zorlu ve kritik virajdı. Tüm maçların hikayesi var. Deplasmanda Galatasaray daha rahat sonuca gidiyor. G.Saray'ın evindeki maçlar biraz daha problemli geçiyor.

'AURIER BİR DAHA İLK 11 BAŞLAMAZ'

İlk yarıdaki temkinli oyun normal. Teknik direktör Okan Buruk'un oyuncu tercihlerinden kaynaklanan sıkıntılar vardı. A planı sorunlu olabilir. Ama B planı devreye sokuldu ve sonuç geldi.

Aurier bir daha ilk 11 başlamaz. Bu saatten sonra Aurier'i ilk 11'de beklemeyin. Belli ki maç eksiği var. Ritmi ve kondisyonu yeterli değil. Okan Buruk ısrar etmedi ve değişikliğe gitti. Sağ bek için Kaan Ayhan'ın önde olduğunu düşünüyorum.

'KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN ORTASI YOK'

Kerem Aktürkoğlu hayal kırıklığı yarattı. Ya çok zirve yapıyor ya da dibe vuruyor. Ortası yok. Çok uçlarda yaşıyor. Göz önünde oyuncu olduğu için tartışılması normal. Ancak Kerem'i yok sayamazsınız. Motivasyonunu kaybetmedi. Diğer futbolculardan daha çok şampiyonluğu istiyor.

NELSSON'A DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray her maçın hikayesini farklı farklı isimler belirliyor. Ziyech Kasımpaşa maçını çeviren oyuncuydu, Alanyaspor karşılaşmasına da damga vurdu.

Sonradan oyuna girdiğinde daha etkili bir Ziyech var. Bu takımın omurgası var. Muslera, Torreira ve Icardi. Bir de Nelsson. Nelsson'un dün müdahaleleri de yerindeydi.

G.Saray'ın en büyük şansı Okan Buruk. Futbolcular tarafından saygı duyulan bir Okan Buruk var. Diğer tarafta sürekli sorgulanan bir teknik direktör var. Ancak İsmail Kartal başarısız değil. Buruk çok başarılı.

'F.BAHÇE İÇİN KONFERANS LİGİ DAHA GERÇEKÇİ HEDEF'

Fenerbahçe için hep bir umut olacak. Onlar da tüm maçlarını kazandıkları takdirde şampiyon olacaklarını biliyorlar. Ancak Konferans Ligi daha gerçekçi hedef. Ama 'ligi de istemiyorum' demeyecekler. Fatih Karagümrük maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nı gördük. Şampiyonluğa çok fazla inanıyorlar. Galatasaray taraftarı rehavete kapılmaması lazım. Galatasaray'da sakat ve cezalı oyuncu yok.

'G.SARAY YABANCI VAR'A KARŞI DEĞİL'

G.Saray'ın yabancı VAR'a karşı olması gibi bir durum söz konusu değil. Zaten çoğu maçta Fenerbahçe'nin lehine karar verilmiş. VAR'da görevlendirilen hakemlerin hangi ülkeden olduğu önemli detay. Portekizli hakemler için kafalarda soru işareti var, üst düzey değil. Portekizli hakemler için güvensizlik var. Almanya olur, İtalya olur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER