50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri

Arsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..

VATAN VATAN
50 ilde ucuz arsa için büyük fırsat! İşte Kentsel Dönüşüm Başkanlığından ucuz arsa fiyatları ve yerleri

Arsa almak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat doğdu. Kentsel Dönüşüm Başkanlığı İstanbul, Ankara, İzmir dahil olmak üzere 50 ilde arsa satışı yapacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülecek olan süreçte vatandaşlar kolay ödeme imkanları ile arsa sahibi olabilecek. Bu kapsamda Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde 1.573 arsa satışı yapılacak. İşte arsa fiyatları, yerleri ve kolay ödeme imkanları..

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı yüzde 25'i peşin, 24 ay vade imkanı ile 219'u Malatya'da, 314'ü Samsun'da, 214'ü Van'da olmak üzere 50 ilde toplamda 1.573 arsa satacak. Peşin ödeme durumunda yüzde 20 indirim uygulanacak arsaların yerleri ve fiyat bilgileri de duyuruldu. Peki Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından 50 ilde satılacak arsa fiyatları ne kadar? Başvuru şartları neler? Arsaların yerleri ile tüm detaylar...

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI ARSA SATIŞI YAPACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 50 ilde 1.573 muhtelif arsayı satılığa çıkardı. Arsalar yüzde 25'i peşin 24 ay vadeyle açık artırım usulü ile satılınacak olup peşin ödemede yüzde 20 indirim imkanı sağlanacak.

AÇIK ARTIRMALAR 24 NİSAN'DA BAŞLAYACAK

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Samsun, Malatya, Van, Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Antalya, Konya, Mersin, Mardin, Afyonkarahisar, Denizli, Kırklareli, Kırşehir, Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Düzce, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat'ta farklı metrekarelerdeki 1.573 arsa 24 Nisan'da başlayacak açık artırmayla satılacak.

SAMSUN'DA YER ALAN ARSALARIN AÇIK ARTIRMASI 30 NİSAN'DA YAPILACAK

Samsun'un 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 30 Nisan Salı günü gerçekleşecek.

MALATYA'DA YER ALAN ARSALARIN AÇIK ARTIRMASI 2 MAYIS'TA YAPILACAK

Malatya'nın Battalgazi ve Doğanşehir ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek.

VAN'DA YER ALAN ARSALARIN AÇIK ARTIRMASI 2 MAYIS'TA YAPILACAK

Van'ın Gevaş, İpekyolu ve Tuşba ilçelerinde yer alan arsaların teklif alımı 7 Mayıs Salı günü gerçekleşecek.

47 İLDEKİ ARSALARIN AÇIK ARTIRMASI 26 NİSAN'A KADAR SÜRECEK

Ankara, Konya, Mersin, Mardin, Balıkesir illerindeki arsalar için 24 Nisan Çarşamba günü; Afyonkarahisar, Antalya, Denizli, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kırşehir illerindeki arsalar için de 25 Nisan Perşembe günü; Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerindeki arsalar için 26 Nisan Cuma günü teklif alımı gerçekleşecek.

ARSA SATIŞLARI NEREDE YAPILACAK?

Samsun'da satışa sunulan arsaların açık artırması Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 30 Nisan Salı günü saat 10.30'da yapılacak.

Malatya'da satışa sunulan arsaların açık artırma toplantısı, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Fahri Kayahan Salonu ile www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 2 Mayıs 2024 günü saat 10.30'da yapılacak.

Van'da satışa sunulan arsaların açık artırma toplantısı, Ankara Çukurambar Holiday Inn Otel ve Van Evliya Çelebi MTAL Uygulama Oteli Konferans Salonu ile www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 7 Mayıs 2024 günü saat 10.30'da yapılacak.

Diğer 47 ilin açık artırmaları ise Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi, İSTANBUL Toki Hizmet Binası Konferans Salonu ve www.emlakmuzayede.com.tr'den internet bağlantıları ile 24-25-26 Nisan 2024 Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri saat 10.30'da yapılacak.

ARSA BAŞVURULARI İÇİN SON TARİH

Teklifler toplantı sırasında açık teklif alma (açık artırma) yöntemiyle alınacak. İnternet katılım başvuruları ihale tarihinden 1 iş günü önce (Malatya için 30 Nisan, Samsun için 29 Nisan, Van için 6 Mayıs, diğer iller için de 22 Nisan 2024 Saat 10:30) kapatılacak.

ARSA BAŞVURU ÖDEMELERİ NEREYE YAPILACAK?

Açık artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim Hizmetleri ve Ticaret A.Ş'nin Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN (TR50 0001 2009 8780 0010 2614 91) numaralı TL hesabına almayı düşündükleri her taşınmaz için katılım teminatı ödemesi gerekiyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER