Vakıfbank'tan voleybol dünyasını sarsacak transfer! Önümüzdeki sezon için anlaştılar...

Vodafone Sultanlar Ligi'nde 3. sırada yer alan Vakıfbank, önümüzdeki sezonun planlamasına şimdiden başladı

Vakıfbank'tan voleybol dünyasını sarsacak transfer! Önümüzdeki sezon için anlaştılar... - Sayfa 1

Son yılların tartışmasız en başarılı voleybol takımı olan Vakıfbank, Isabella Haak'ın gidişinden sonra bir türlü o bölge ritim tutturamadı. Egonu'nun dahi verimsiz kaldığı bölgede Sarı Siyahlılar dev bir transfere adım attı. Önümüzdeki sezon Türk Hava Yolları'nın Kanadalı yıldızı Kiera Van Ryk, Vakıfbank forması giyecek.

Vakıfbank'tan voleybol dünyasını sarsacak transfer! Önümüzdeki sezon için anlaştılar... - Sayfa 2

KIERA VAN RYK VAKIFBANK'TA

Voleybolmagazin.com'un özel haberine göre, Sultanlar Ligi takımlarından VakıfBank’ın yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında 2021-2022 sezonundan bu yana Türk Hava Yolları’nda forma giyen Kanadalı pasör çaprazı Kiera Van Ryk ile gelecek sezon için anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Vakıfbank'tan voleybol dünyasını sarsacak transfer! Önümüzdeki sezon için anlaştılar... - Sayfa 3

AGRESİF HÜCUMLARIYLA BİLİNİYOR

Yeni kurulan bir takım olmasına rağmen kısa süre içerisinde birçok başarıya imza atan Türk Hava Yolları'nın en etkili isimlerinin başında ise şüphesiz Kiera Van Ryk geliyor. Kanadalı yıldız, agresif hücumlarıyla rakiplerin korkulu rüyası.

Vakıfbank'tan voleybol dünyasını sarsacak transfer! Önümüzdeki sezon için anlaştılar... - Sayfa 4


SERVİSLERİ HEM AVANTAJ HEM DEZAVANTAJ

Kiera Van Ryk'ın servis atış stili oldukça riskli. Ancak ace ortalaması da bir o kadar yüksek. Fileyi aşması halinde servisin de ace olma olasılığı bir hayli artıyor. Fakat çoğu zaman Ryk'ın servislerinin filede kaldığını söylememiz gerek.