Ünlülerden Halil Umut Meler isyanı! Kimler kimler yazmadı ki... İşte o isimler

Türk futbolu Türk kamuoyu dün akşam Ankara'da yaşanan skandalla sarsıldı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. Yere düşen Meler'e tekmeler atıldı. Görüntüler tüm Türkiye'den ve dünyadan tepki toplarken ünlü isimlerden peş peşe mesajlar geldi. İşte o paylaşımlar...

Ünlülerden Halil Umut Meler isyanı! Kimler kimler yazmadı ki... İşte o isimler - Sayfa 1

Türk futbolu Türk kamuoyu dün akşam Ankara'da yaşanan skandalla sarsıldı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının ardından sahaya girerek hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. Yere düşen Meler'e tekmeler atıldı.

112
Ünlülerden Halil Umut Meler isyanı! Kimler kimler yazmadı ki... İşte o isimler - Sayfa 2

Görüntüler tüm Türkiye'den ve dünyadan tepki toplarken ünlü isimlerden peş peşe mesajlar geldi. İşte o paylaşımlar...

212
Ünlülerden Halil Umut Meler isyanı! Kimler kimler yazmadı ki... İşte o isimler - Sayfa 3

ACUN ILICALI

Halil Umut Meler'e yapılan saldırı kabul edilemez. Kendisine ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun. Futbol sevgi, barış ve kardeşliktir. Şiddetin futbol sahalarında yeri olamaz.

312
Ünlülerden Halil Umut Meler isyanı! Kimler kimler yazmadı ki... İşte o isimler - Sayfa 4

SİNAN AKÇIL

Bu iş bugünden itibaren bitmiştir, dönüşü yoktur diye düşünüyorum. Türk hakemliği an itibariyle çok zor toparlanır. Yabancı hakemlerle devam edilip, lig o şekilde bitirilmelidir. Maalesef dünya gündemine yine korkunç bir şiddet olayıyla geldik. Allah, Türk futbolunun sonucu hayır etsin. Yazık.

412