Ünlü isimden İbrahim Tatlıses'e çok ağır sözler; Adeta yerden yere vurdu

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in çocuk oyuncu Beren Gökyıldız için kullandığı "Kilo ver" ifadelerinin ardından ortalık karıştı. Ünlü isimden İbrahim Tatlıses için çok ağır sözler geldi. Detaylar haberimizde…

Ünlü isimden İbrahim Tatlıses'e çok ağır sözler; Adeta yerden yere vurdu - Sayfa 1

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, 13 yaşındaki oyuncu Beren Gökyıldız için, "Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek" diye yazdı.

111
Ünlü isimden İbrahim Tatlıses'e çok ağır sözler; Adeta yerden yere vurdu - Sayfa 2

Henüz 5 yaşındayken ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Beren Gökyıldız, uzun bir aradan sonra "Yeşil Vadi'nin Kızı" adlı günlük dizi ile ekranlara döndü. Diziyi izleyen İbrahim Tatlıses, Beren Gökyıldız ile ilgili düşüncelerini sosyal medyadan paylaştı.

211
Ünlü isimden İbrahim Tatlıses'e çok ağır sözler; Adeta yerden yere vurdu - Sayfa 3

İbrahim Tatlıses, başrol oyuncusu Beren Gökyıldız'a 5-6 kilo vermesi gerektiğini söyledi. Ünlü isim, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

311
Ünlü isimden İbrahim Tatlıses'e çok ağır sözler; Adeta yerden yere vurdu - Sayfa 4

"Yeşil Vadi'nin Kızı'nın 5-6 kilo vermesi gerek. Kiloyu verdiği zaman yanaklarının şişi de inecek. Ben güzel kızımızı Ankara'da profesörün kebap salonunda görmüştüm, kebaba düşkünlüğü sürmez inşallah. Ağabeyini dinlerse sevinirim. İyi çalışmalar kızım, seni izliyorum."

411