Ucuz araba mı kaldı demeyin; Kia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız

Kia Picanto ekim ayı fiyat listesi sürücülerin dikkatini çekmeyi başardı. Her şeyin cep yaktığı şu dönemde Kia Picanto, sıfır otomobil piyasasını araştıranların radarına girdi. İşte Kia Picanto güncel fiyat listesi ve özellikleri…

Ucuz araba mı kaldı demeyin; Kia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız - Sayfa 1

Sıfır otomobil almak isteyenler için F5HABER ekibi olarak her gün Toyota, Fiat, Kia, Ford, Renault, Hyundai gibi markaların güncel fiyat listelerini sizlerle paylaşıyoruz.

115
Ucuz araba mı kaldı demeyin; Kia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız - Sayfa 2

Koronavirüs pandemisi ile başlayan sorunlar, üretimde yaşanan aksamalar derken araba fiyatlarına bir darbe de savaştan geldi. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle fabrikalarda üretim maliyetleri rekor seviyelere çıktı.

215
Ucuz araba mı kaldı demeyin; Kia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız - Sayfa 3

Hal böyle olunca ikinci el ve sıfır otomobil piyasaları da resmen uçuşa geçti. Önceden 200 bin lira değerindeki bir araç lüks sayılırken şimdi 500 bin liranın altında araba bulmak neredeyse imkansız diyebiliriz.

315
Ucuz araba mı kaldı demeyin; Kia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız - Sayfa 4

Ancak dev otomobil markalarından bazıları bu dönemde tüketicilere destek olmak adına güncel fiyat listesine zam yapmazken bazıları da çeşitli kampanyalara ve indirimlere imza atıyor.

415