Üç Kız Kardeş dizisinde final öncesi son sürpriz; Ekranlarda bir dönem sona eriyor

Salı akşamları Kanal D ekranlarında milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Üç Kız Kardeş 66. Bölüm ardından alınan kararlar bir dönemi de sona erdiriyor. İşte herkesin yıkan o detayın ayrıntıları…

Üç Kız Kardeş dizisinde final öncesi son sürpriz; Ekranlarda bir dönem sona eriyor - Sayfa 1

Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş yeni bölüm yine geceye damga vurdu.

110
Üç Kız Kardeş dizisinde final öncesi son sürpriz; Ekranlarda bir dönem sona eriyor - Sayfa 2

Yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği Kanal D ekranlarının rekortmen dizisinde Üç Kız Kardeş dizisinde önemli gelişmeler yaşanmaya başladı.

210
Üç Kız Kardeş dizisinde final öncesi son sürpriz; Ekranlarda bir dönem sona eriyor - Sayfa 3

Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş son bölüm sonrası bir karar daha verildi.

310
Üç Kız Kardeş dizisinde final öncesi son sürpriz; Ekranlarda bir dönem sona eriyor - Sayfa 4

Kanal D ekranında 3. Sezonu ile yoluna emin adımlar yoluna devam eden Üç Kız Kardeş dizisinde izleyiciye bir sürpriz daha yapıldı.

410