Tüm zamanların en abartılan 10 filmi açıklandı! Öyle filmler var ki şoke olacaksınız!

Hafızlara kazınan sahneleri, kazandıkları ödüller ve elde ettikleri yüksek hasılatlar ile tüm zamanların en iyileri arasında gösterilen filmleri tartışmaya açan sosyal medya platformu Reddit, 16 binden fazla yorumdan yola çıkarak tüm zamanların en çok abartılan 10 filmini sıraladı.

Tüm zamanların en abartılan 10 filmi açıklandı! Öyle filmler var ki şoke olacaksınız! - Sayfa 1

10. Avatar (2009)

James Cameron'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Avatar filmi, kullandığı teknoloji ile zamanın çok ötesinde bir yapım gibi görülse de Reddit kullanıcıları, görsel efektler dışında filmin hikayesinin yeteri kadar ilgi çekici olmadığı kanaatinde.

110
Tüm zamanların en abartılan 10 filmi açıklandı! Öyle filmler var ki şoke olacaksınız! - Sayfa 2

9. The Notebook (2004)

Rachel McAdams ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı ve tüm zamanların en romantik filmlerinden biri olarak gösterilen Not Defteri'nin büyük ölçüde abartıldığı düşünülüyor.

210
Tüm zamanların en abartılan 10 filmi açıklandı! Öyle filmler var ki şoke olacaksınız! - Sayfa 3

8. Gravity (2013)

Meksikalı yönetmen Alfonso Cuaron'un imzasını taşıyan film, 100 milyon dolar bütçe ile çekildi ve toplamda 700 milyon dolar hasılat elde etti. Oscar adaylığı da kazanan film, hikayesinin yeterince derin olmaması nedeniyle eleştiriliyor.

310
Tüm zamanların en abartılan 10 filmi açıklandı! Öyle filmler var ki şoke olacaksınız! - Sayfa 4

7. The Irishman (2019)

Efsane yönetmen Martin Scorsese'nin Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'yi bir araya getirdiği filmin, beklentiyi yeterince karşılamadığı düşünülüyor.

410