Tüm Türkiye bile bu fotoğrafı konuşmaya başladı! "Yılan kedi" gerçeği ortaya çıktı

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de gündem olan "Yılan kedi" gerçeği sonunda ortaya çıktı. İşte görenlerin fotoğrafına bile bakamadığı o detay…

Tüm Türkiye bile bu fotoğrafı konuşmaya başladı! "Yılan kedi" gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 1

Son birkaç haftadır, vücudunda sürüngenlere özgü siyah ve sarı lekeler bulunan bir kedinin görüntüsü sosyal medyada dolaşıyor. Fotoğrafa eşlik eden metinde bu kedinin "Amazon yağmur ormanlarının ulaşılması zor bölgelerinde" yaşayan ve "dünyadaki en nadir kedi türü" olan bir "yılan kedisi" olduğu belirtiliyor.

112
Tüm Türkiye bile bu fotoğrafı konuşmaya başladı! "Yılan kedi" gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 2

Facebook, Twitter ve TikTok'taki görüntüler binlerce kez paylaşıldı ve kullanıcılar yorumlarda bunun gerçek mi yoksa bir aldatmaca mı olduğu konusunda tartışmaya başladı.

212
Tüm Türkiye bile bu fotoğrafı konuşmaya başladı! "Yılan kedi" gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 3

Mangrove yılanı 'altın halkalı kedi yılanı olarak da bilinir ve daha çok Güneydoğu Asya'da rastlanan bir türdür. Büyük ölçüde siyahtır ancak vücudunun belli bölgelerinde enine sarı bantlara sahiptir, bu da ona viral olan kedi fotoğrafındaki aynı renkleri verir.

312
Tüm Türkiye bile bu fotoğrafı konuşmaya başladı! "Yılan kedi" gerçeği ortaya çıktı - Sayfa 4

Türlerinin en büyükleri arasında anılan bu yılan, kedilerin gözlerine benzeyen göz bebekleri nedeniyle Kedi yılanı olarak adlandırılmıştır.

412