Tuğçe Demirbilek'in mesajı kafaları karıştırdı! Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı?

İtalyan şef Danilo Zanna ile 9 yıllık evliliğini bitirme kararı aldığını açıklayan Tuğçe Demirbilek, yayınladığı, "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de, insanların da iki yüzü vardır..." mesajı ile kafaları karıştırdı. Demirbilek'in bu paylaşımı takipçileri tarafından Zanna'ya gönderme olarak yorumlandı

Tuğçe Demirbilek'in mesajı kafaları karıştırdı! Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı? - Sayfa 1

İtalyan şef Danilo Zanna, 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile hayatını birleştirmişti. 8 yaşında Zeno Tibet adında oğulları olan çiftin yollarını ayırdıkları konuşuluyordu. İkili hakkında ortaya atılan iddialar doğru çıktı. Çiftin, boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Tuğçe Demirbilek'in mesajı kafaları karıştırdı! Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı? - Sayfa 2

"ŞAŞIRMA, İNSANLARIN DA İKİ YÜZÜ VARDIR!"

Zanna ile 9 yıllık evliliğini bitiren Tuğçe Demirbilek, önceki gün Instagram hesabından yayınladığı mesaj ile kafaları karıştırdı. Demirbilek'in "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de, insanların da iki yüzü vardır..." notunu paylaşması, "Danilo Zanna'ya gönderme mi yapıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Tuğçe Demirbilek'in mesajı kafaları karıştırdı! Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı? - Sayfa 3

"AYRILIK KARARI ALDIĞIMIZ DOĞRUDUR"

Söylentileri doğrulayan ikili, geçtiğimiz hafta yayınladıkları ortak açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Kamuoyuna duyuru... Bugün hakkımızda çıkan ayrılık haberi ile ilgili bir açıklama yapmayı gerekli ve uygun gördük. Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur. Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgilisi basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz. Tüm ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

Tuğçe Demirbilek'in mesajı kafaları karıştırdı! Danilo Zanna'ya gönderme mi yaptı? - Sayfa 4

"BİR PIRLANTA DÜŞTÜ VE BEN ONUNLA OTURUYORDUM"

39 yaşındaki Danilo Zanna, daha önce eşiyle ilk tanışma anını şu sözlerle anlatmıştı:

Ben Türkiye'ye tatil için geldim. Şef arkadaşım davet etti. Turist olduğum için beni gezdirmeye başladı Türkiye’de. Kendi arkadaşlarıyla tanıştırdı beni, o arkadaşları arasında eşimi gördüm ve 'Bu nasıl bir güzellik? Sanki gerçek değil... Gökkuşağından bir pırlanta düştü ve ben onunla aynı masada oturuyorum' dedim kendi kendime.