TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi final yaptı; Yeni sezon olmayacak

Cuma akşamlarının iddialı yapımları arasında yer alan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20. Bölüm ile final yaparak ekranlara veda etti. TRT 1 ekranlarında bir dönem daha sona erdi.

TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi final yaptı; Yeni sezon olmayacak - Sayfa 1

TRT 1’de yayınlanan, güçlü prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosuyla Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, 9aksiyon dolu ve sürprizli bir final bölümüyle ekranlara ekranlara veda etti.

111
TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi final yaptı; Yeni sezon olmayacak - Sayfa 2

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 20. Bölüm finalinde Barbaros Hayreddin, Kanuni Sultan Süleyman’dan son bir şans isteyecektir. Bu isteğindeki amacı Pargalı İbrahim Paşa’nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktır olacaktır.

211
TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi final yaptı; Yeni sezon olmayacak - Sayfa 3

Pargalı İbrahim Paşa ise Sultan Süleyman’a düzenlediği yeni tertibin ilk hamlesini yapacaktır. Diğer tarafta Ritter Suikastçileri Ada haritasını ele geçiren Barbaros’un peşine düşecekler, Barbaros Hayreddin tüm bunlarla uğraşırken uğruna Luna’yı da kaybedeceği Ada’nın gerçek hikayesini leventleriyle beraber öğrendi.

311
TRT 1 ekranlarının rekortmen dizisi final yaptı; Yeni sezon olmayacak - Sayfa 4

Barbaros Hayreddin, Vatikan’daki kaleye gitmesinin hesabını sonran Kanuni Sultan Süleyman’dan son bir hamle yapma şansı ister. Başarısız olması halinde de bunun bedelini her türlü ödemeye razı olduğunu söyler.

411