Trabzon'da herkes Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık için seferber... Son görüntüleri ortaya çıktı

Trabzon'da limanda cep telefonuyla görüntü çekerken dalgaların sürüklediği denizde kaybolan lise öğrencileri Uğurcan Korkmaz (16) ve Emir Berke Aşık’ı (16) arama çalışmaları, yeniden başladı. İki gencin kıyıda dalgalar arasındaki son görüntülerinin de karşı binadan bir vatandaş tarafından kayda alındığı ortaya çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzon'da herkes Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık için seferber... Son görüntüleri ortaya çıktı

Olay, dün akşam saatlerinde ilçedeki liman mevkisinde meydana geldi. Beşikdüzü İMKB Fen Lisesi öğrencisi Emir Berke Aşık ve Uğurcan Korkmaz, bölgede etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dev dalgaları arkaların alarak cep telefonu kamerasıyla fotoğraf çekilmek istedi. Ancak bu sırada aniden dalgalara kapılan iki öğrenci denize sürüklenip, kayboldu.

Trabzon'da herkes Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık için seferber... Son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 1

Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayıp gençleri bulmak için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Havanın kararmasıyla sonuç alınamayan arama kurtarma çalışmalarına ara verildi.

Trabzon'da herkes Uğurcan Korkmaz ve Emir Berke Aşık için seferber... Son görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 2

TÜM EKİPLER SEFERBER

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER