İngiltere’de 3 kişi sokakta ölü bulundu, şüpheli gözaltında

İngiltere’nin Nottinghamshire kentinde yerel saatle 04.00’de ihbar alan polis ekipleri, olay yerine gittiklerinde 2 kişiyi Ilkeston sokağında ölü buldu. Polis daha sonra Magdala sokağında bir kişinin cansız bedenine ulaştı. Polis, olayların bağlantılı olabileceğini ifade ederek, bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İngiltere’de 3 kişi sokakta ölü bulundu, şüpheli gözaltında

Olay, İngiltere’nin Nottinghamshire kentinde meydana geldi. Nottingham Polisi’nden yapılan açıklamada, “Şehirde üç kişinin öldürülmesinin ardından bir erkek cinayet şüphesiyle gözaltına alındı” denildi.

Polisten yapılan açıklamada, ekiplerin yerel saatle 04.00’da Ilkeston sokağında 2 kişinin cansız bedenini buldukları ifade edildi. Ardından bir panelvanın, Milton sokağında 3 kişiyi ezmeye çalıştığı ihbarı geldi ve yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Son olarak Magdala sokağında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı. Polis, 31 yaşında bir erkeğin cinayet şüphesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

“BÜTÜN OLAYLARIN BAĞLANTILI OLDUĞUNA İNANIYORUZ”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER