Televizyon dünyasında dev ayrılık. Kimse beklemiyordu - Bir anda çekti gitti

Magazin dünyasına yön veren program 2. Sayfa'da dev bir ayrılık yaşandı. TV8'de yayınlanan magazin programının sunucularından Gülşen Yüksel Salt ekranlara veda etti.

Televizyon dünyasında dev ayrılık. Kimse beklemiyordu - Bir anda çekti gitti - Sayfa 1

Televizyon magazinciliğinin yanı sıra sosyal medya üzerinde de son yılların en güçlü magazin haberlerini ortaya koyan 2. sayfada beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Programı 18 yıldır birlikte sürdüren Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt'ın yolları ayrıldı. Üzen haberi Salt sosyal medya hesabından paylaştı.

Televizyon dünyasında dev ayrılık. Kimse beklemiyordu - Bir anda çekti gitti - Sayfa 2

KARDEŞİM SİZE EMANET

Sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak izleyicisine veda eden Gülşe Yüksel Salt, "2024 hepimize sağlık, mutluluk getirsin. Eksilmeden, çoğaldığınız bir yıl olsun. Yeni başlangıçlarla umut dolu olsun. 2024'e biz de yeni başlangıçlar, yeni projeler, yeni heyecanlarla giriyoruz. 2. Sayfa ekranlara veda ederken; kardeşim Müge 'Aramızda Kalmasın' programı ile sabahlara damga vurmaya devam edecek. Burada beraber olmasak da biz zaten birlikteyiz. Dostluğumuz ölene kadar. Bunu her zaman da söylüyoruz. Bu ekranda kardeşimi sizlere emanet ediyorum. Hoşçakalın...." dedi.

Televizyon dünyasında dev ayrılık. Kimse beklemiyordu - Bir anda çekti gitti - Sayfa 3

MÜGE DAĞISTANLI EKRANLARDA OLACAK

Hurriyet.com.tr'de yer alan bilgiye göre, Müge Dağıstanlı, 2024'te 'Aramızda Kalmasın' programı ile ekranlara gelecek. Dağıstanlı'ya gazeteci Ali Eyüboğlu eşlik edecek.

Televizyon dünyasında dev ayrılık. Kimse beklemiyordu - Bir anda çekti gitti - Sayfa 4

ARALARI AÇIKTI İDDİASI

Diğer yandan programın bitmesindeki en büyük neden olarak partnerlerin arasında esen soğuk rüzgarlar olduğu söylenmişti. Özellikle İrem Derici, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sunuculardan birinin diğer sunucuyu dolandırdığını ifade etmişti.