Twitter’ın yeni özelliği en çok ünlüleri sevindirecek

Amerikalı sosyal medya devi Twitter, kullanıcılarını mutlu edecek oldukça önemli bir özellik üzerinde çalışıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Twitter’ın yeni özelliği en çok ünlüleri sevindirecek

Twitter son zamanlarda kendini işine vermiş bir platform görünümü çiziyor. Her ne kadar arka planda Elon Musk ile olan bitmeyen mücadeleye ilişkin her gün yeni bir gelişme yaşanıyor olsa da, şirketin yeniden kendi işine yoğunlaşmaya başladığını görmemek de ona haksızlık olur.

Özellikle son 3 ayda birçok yeni özellik duyuran Twitter, bugün oldukça ilginç ve “bu zamana kadar nasıl oldu da düşünülemedi” denilecek türden bir güncelleme haberiyle gündeme geldi. Amerikalı sosyal medya platformuna yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre şirket dileyen herkesin istediği herkesten bahsedebilmesinin önüne geçecek bir özellik üzerinde çalışıyor.

Twitter’ın yeni özelliği en çok ünlüleri sevindirecek

Biraz daha detaylı açıklamak gerekirse, bildiğiniz üzere şu an herhangi bir ünlüyü, siyasetçiyi veya sporcuyu etiketleyerek ondan bahsetmenizin önünde herhangi bir engel yok. Tabi bu belki sizin için çok büyük bir anlam ifade etmiyordur ancak kendisinden bahsedilen kişilere bildirim gittiği için bu insanların hesapları günün 24 saati hiç susmadan bildirim verebilmekteler. Tahmin edeceğiniz üzere son derece can sıkıcı olan bu durumun önüne geçmek isteyen Twitter’sa, bahsedilmeyi tamamen kapatmak istemeyen bu tip kişiler için 2 yeni seçenek sunacak.

Bunlardan biri şu an ki mevcut düzen manasına gelen “herkes senden bahsedebilir” seçeneğiyken, diğer ise “yalnızca takip ettiğin kişilerin senden bahsetmesine izin ver” olacak. Bu sayede kullanıcılar yalnızca kendi takip ettiği kişilerin kendisinden bahsetmesine izin vermiş ve tanımadığı ya da takipleşmediği kişilerin kendisine gereksiz bildirimler göndermesinin önüne geçmiş olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER