TCL Türkiye’deki televizyon pazarını salladı, bu fiyata 58 inç televizyon bedava

Son yıllarda Türkiye’deki televizyon pazarını sarsan markalardan TCL, hızlı bir şekilde kullanıcı sayısını arttırıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
TCL Türkiye’deki televizyon pazarını salladı, bu fiyata 58 inç televizyon bedava

Genel olarak televizyon denildiğinde akla birkaç marka gelebilir. Son dönemde bu markalar arasına TCL de katılmaya başladı. Türkiye pazarındaki geçmişi çok eski olmasa da TCL uygun fiyata sunduğu kaliteli ürünlerle binlerce eve girmeyi başardı.

TCL’in bu kadar çok talep görmesinin sebebi tabi ki uygun fiyat politikası. Çok basit bir örnek, normal şartlarda 58 inçlik Android TV özelliği olan 4K çözünürlükte televizyon için ortalama olarak en az 25.000 TL ödemeniz gerekecektir.

Özellikle Samsung ve LG gibi markalarda bu fiyat 28.000 – 30.000 TL seviyelerinden başlıyor.

TCL Türkiye’deki televizyon pazarını salladı, bu fiyata 58 inç televizyon bedava

TCL tarafına baktığımızda ise 58 inçlik 4K çözünürlüğe sahip, Android özellikli televizyonun sadece 19.999 TL’ye satıldığını görüyoruz. Üstelik burada şöyle bir nokta var. Bu televizyonun 55 inçlik versiyonu 58 inçlik versiyonundan daha pahalı. Muhtemelen stoklarla ilgili bir durum olabilir.

Şimdiye kadar çok olumlu yorumlar alan bu televizyonu uygun fiyat etiketiyle almak istiyorsanız aşağıdaki linkten satın alış sayfasına göz atabilirsiniz. Dip not olarak belirtelim. Bu durum stoklarla sınırlı ürün için geçerli olabilir. Çünkü 58 inçlik 4K çözünürlükte Android TV özelliğini destekleyen bir televizyon için 19.999 TL’lik etiket fiyatı ciddi anlamda çok uygun.

58 inçlik 4K Android TV özellikli TCL modelinin uygun fiyatlı satış sayfası için tıklayın

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER