Spider-Man 4 filmi için yönetmen. bile belli oldu, Sony coştu

Sam Raimi tarafından yönetilecek olan Spider-Man 4 filmi, karşılaştığı bir sorunu çözebilirse hayranlarla buluşmaya hazır. Raimi'nin bu engeli aşması, serinin yeni bir bölümünün kapılarını aralayabilir ve Spider-Man hayranları için büyük bir heyecan kaynağı olabilir.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Spider-Man 4 filmi için yönetmen. bile belli oldu, Sony coştu

Sam Raimi, Marvel evreninde yeni bir film üzerine planlarının olmadığını açıkladı. Yönetmen, TheWrap ile yaptığı röportajda, Avengers serisinden bir film ya da Tobey Maguire ile yeni bir Spider-Man filmi yöneteceği yönündeki söylentilere rağmen herhangi bir projeye dahil olmadığını belirtti. Ancak Raimi, Marvel evreninde başka bir film yapmaya kesinlikle karşı değil ve bu fikri sevdiğini ifade etti.

Raimi'nin özellikle Spider-Man serisine dönebileceği konusunda hayranlar arasında büyük bir beklenti var. Yönetmen, Maguire ile Spider-Man serisinin dördüncü filmini düşünmediğini, ancak böyle bir projeyi düşünebilmesi için öncelikle hikayenin ne olacağını ve Spider-Man karakterinin bu yeni filmde ne öğreneceğini belirlemesi gerektiğini söyledi. Raimi, "Bir dördüncü Spider-Man filmi yapacaksak, Tobey Maguire'ın karakterinin hangi kişisel gelişimi göstereceğini ve bu gelişimi gerçekleştirmek için hangi engelleri aşması gerektiğini gerçekten anlamamız lazım," dedi.

Spider-Man 4 filmi için yönetmen. bile belli oldu, Sony coştu

Eğer bir gün bu filmi yapma fırsatı bulursa, Raimi Spider-Man'in karşılaşacağı engeli temsil eden doğru bir kötü adam bulmayı umduğunu da ekledi. Öte yandan, Spider-Man serisinin üçüncü filminin aktörlerinden Thomas Hayden Church, dördüncü filmin mümkün olabileceğini söylemişti, ancak Raimi bu konuda bilgisi olmadığını belirtti.

Raimi, Marvel'ın "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmiyle yönetmen koltuğunda yer almış ve Marvel ile iyi ilişkiler içinde olduğunu söylemişti. Bu durum, yönetmenin Marvel evrenine dönüş yapacağı spekülasyonlarını güçlendiriyor. Diğer yandan, Tom Holland başrollü dördüncü bir Spider-Man filmi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Holland, Spider-Man mirasını korumak konusunda oldukça titiz davrandığını ve aceleye getirmek istemediğini belirtti. Maguire, Garfield ve Holland tarafından canlandırılan Spider-Man karakterleri, multiverse konseptini işleyen "Spider-Man: No Way Home" filminde bir araya gelmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER