İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler şampiyonluk yolunda avantajını kaybetmiş olsa da matematiksel olarak ihtimal devam ettiği sürece Fenerbahçe yarışa devam edecek. 4'te 4 yaparak Galatasaray'ın puan kayıplarını bekleyecek olan Kanarya'da hem teknik direktör İsmail Kartal hem de kaptan Edin Dzeko takıma seslendi. Üstelik Kartal 11'de de kritik bir değişiklik yapmaya karar verdi. İşte detaylar...

İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir - Sayfa 1

Fenerbahçe için Sivas beraberliği büyük bir şok olmuştu. İsmail Kartal, hemen o maçın ardından yaptığı açıklamada takımına yeni hedefi göstermiş, “4’te 4 yaparsak şampiyon olabiliriz” demişti.
 

111
İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir - Sayfa 2

Beşiktaş galibiyeti Sarı-Lacivertliler’e sadece 3 puan değil, büyük moral de kazandırdı. İsmail Kartal, 3 günlük iznin ardından başlayan Konyaspor maçı hazırlıklarında sık sık öğrencileriyle konuşmalar yaptı, uyarılarda bulundu.
 

211
İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir - Sayfa 3

Deneyimli teknik adam, futbolcularından maça önde baskılı bir şekilde başlayıp, erken golle rakibin direncini kırmaları gerektiğini anlattı.
 

311
İsmail Kartal, Konyaspor'a yenilmiş gibi konuştu! Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko Fenerbahçe'yi yakabilir - Sayfa 4

İsmail Kartal öğrencilerine artık takılma lükslerinin olmadığını da sık sık hatırlattı. Dün yapılan idman sonrası da oyuncularla kısa bir toplantı yapan başarılı çalıştırıcının, “Rakibimiz kendi taraftarı önünde olacak ve ligde kalma adına onların da şiddetle puana ihtiyaçları var.
 

411