Redmi telefon sektöründen sonra tablet sektörünü de ele geçirmek istiyor, işte plan

Redmi Pad Pro 5G'nin versiyonu, Play Console üzerinde ortaya çıktı, lansmanı yakın zamanda gerçekleşecek.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi telefon sektöründen sonra tablet sektörünü de ele geçirmek istiyor, işte plan

Redmi, geçtiğimiz günlerde Çin'de Redmi Pad Pro modelini tanıttı. Bu lansmandan kısa bir süre sonra cihazın Hindistan ve Latin Amerika pazarlarında da satışa sunulacağına dair haberler yayılmaya başladı. Google Play Console veritabanında bu tabletin küresel sürümüne ait bilgiler görüldü.

Şimdi ise, Hindistan ve Latin Amerika pazarlarına özel sürümlerinin de Play Console listelerinde yer aldığı belirlendi. Hindistan modeli 24074RD2I model numarasıyla ve Redmi Pad Pro 5G adı altında listelenirken, bu da cihazın 5G bağlantı desteği sunacağını gösteriyor. Öte yandan, Latin Amerika sürümü 2405CRPFDL model numarasıyla listelendi ve bu modelin adında 5G ibaresi bulunmuyor.

Redmi telefon sektöründen sonra tablet sektörünü de ele geçirmek istiyor, işte plan

Redmi Pad Pro'nun teknik özelliklerine gelince, cihaz 12.1 inçlik IPS LCD ekranı, 2.5K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunuyor. Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti ile güçlendirilen tablet, Çin pazarında 6 GB veya 8 GB LPDDR4x RAM ve 128 GB veya 256 GB UFS 2.2 depolama seçenekleriyle sunulmuştu. Ayrıca, 10.000mAh kapasiteli bir batarya ile 33W hızlı şarj desteği sağlıyor. Cihazın ön ve arka kısmında 8 megapiksel kamera bulunuyor ve HyperOS tabanlı Android 14 işletim sistemini kullanıyor.

Ayrıca, Redmi Pad Pro'nun global pazarda Poco Pad adı altında yeniden markalandırılması bekleniyor. Bu yenilikler, Redmi'nin tablet pazarındaki iddiasını artırıyor ve kullanıcılara daha geniş bir coğrafyada yüksek teknoloji sunmayı hedefliyor. Tablet, modern tasarımı ve üstün özellikleriyle dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER