Redmi popüler serisi için HyperOS müjdesi verdi, yakında yayılanıyor

Redmi'nin K40 ve K40 Pro Plus modelleri, Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesi almaya başladı. Bu yeni işletim sistemi, kullanıcı deneyimini iyileştirecek bir dizi özellik ve iyileştirme sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi popüler serisi için HyperOS müjdesi verdi, yakında yayılanıyor

Xiaomi'nin akıllı telefonları için yeni geliştirdiği HyperOS güncellemesi, Redmi K40 ve K40 Pro Plus modellerine sunulmaya başlandı. Bu güncelleme, Android 14 tabanlı olup, Çin'de test sürecinde olduğu için kullanıcılara sunulan bu sürümün beta versiyonu olduğu düşünülmekte. Ancak Xiaomi, genel kullanıma açık olan stabil sürümün yayınlanmasına kadar biraz zaman gerektireceğini belirtiyor. Güncelleme 5.2GB büyüklüğünde ve en son Nisan güvenlik yamasını içeriyor.

HyperOS, Xiaomi tarafından "insanlar, arabalar ve evler için tam bir ekosistem" oluşturacak şekilde tasarlanmış. Sistem, güvenlik yamalarını güncelleyerek sistem güvenliğini artırıyor. Alt seviye yeniden yapılandırmalar ile donanım performansı artırılmış, önemli görevleri tanıma ve kaynak tahsisinde dinamik kontrol sağlayarak daha güçlü performans ve düşük enerji tüketimi sunuluyor. Ultra düşük güç tüketimli çerçeveleme, batarya ömrünü uzatırken daha akıcı animasyon efektleri sağlıyor. Yonga seti bütünleşik frekans ayarlama ile donanım kaynaklarını daha hızlı ve akıcı bir şekilde senkronize ediyor. Depolama teknolojisi, depolama alanının uzun süre ilk günkü gibi kalmasını sağlayacak şekilde iyileştirilmiş.

Xiaomi HyperConnect ile cihazlar arası verimli bağlantı sağlanıyor ve bu, cihazlar arasında üst düzey işbirliği imkanı tanıyor. Yeni entegre cihaz merkezi, tüm cihazların gerçek zamanlı olarak ağa bağlanmasını ve kontrol merkezinden kontrol edilmesini sağlıyor. Cihazlar arası deneyim genişletilmiş, farklı donanımlar arası çağrılara izin veriliyor. Uygulamalar, ses ve video gibi veriler cihazlar arasında serbestçe aktarılabiliyor.

Redmi popüler serisi için HyperOS müjdesi verdi, yakında yayılanıyor

Güvenlik ve mahremiyet konusunda cihazlar birbirlerinin güvenliğini doğrulayabiliyor ve veri aktarımı donanım seviyesinde şifreleniyor. Çapraz terminal gizlilik sistemi, internet izin yönetimi ve davranış kayıtları gibi özellikler ile destekleniyor.

Yaşam estetiği açısından ise global bir yaşam estetiği anlayışı benimsenmiş, kullanıcı arayüzüne canlı renkler ve yenilenmiş simgeler eklenmiş. Yeni hava durumu tasarımı, gerçekçi görsel deneyimler sunarken, yeni sanatsal kilit ekranı her fotoğrafı bir postere dönüştürüyor. Ayrıca, masaüstü ikon tasarımı tamamen yenilenmiş ve çoklu görev penceresi yönetimi daha etkin ve kullanışlı hale getirilmiş.

Kullanıcılar, cihaz ayarlarından yazılım güncellemelerini kontrol ederek bu yeni sürümü indirebilirler. Güncelleme öncesinde, cihazda yeterli depolama alanı ve pil düzeyi olduğundan emin olmaları önemlidir; aksi takdirde güncelleme sırasında sorunlar yaşanabilir ve veri kaybına yol açabilir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER