Redmi Pad uygun fiyatıyla rakipsiz görünüyor

Redmi'nin yeni tablet modeli Redmi Pad Pro Global, Google Play Konsolu'nda ortaya çıktı. Anahtar özellikleri arasında güçlü işlemci ve yüksek çözünürlüklü ekran bulunuyor, bu da tabletin yüksek performans potansiyelini gösteriyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi Pad uygun fiyatıyla rakipsiz görünüyor

Redmi'nin yeni tablet modeli Redmi Pad Pro, ilk olarak Çin'de piyasaya sürüldü ve artık küresel pazar için de hazırlıklar yapıyor. Google Play Konsolunda yer alan bilgilere göre, tabletin Latin Amerika için "2405CRPFDL" ve dünya genelinde diğer ülkeler için ise "2405CRPFDG" model numaralarıyla listelendiği görüldü. Bu, tabletin çok yakında birçok ülkede kullanıcılara sunulacağını işaret ediyor.

Redmi Pad Pro, 12.1 inç büyüklüğünde 2.5K çözünürlüklü LCD bir ekrana sahip ve 120Hz değişken tazeleme oranına erişebiliyor. Ekranın 600 nit değerinde parlaklık sunduğu ve TUV Rheinland sertifikasına sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca Dolby Vision desteği ve cihaza manyetik olarak bağlanabilen bir stilus kalem özelliği de bulunuyor. Tablet, 8MP arka ve 8MP ön kamera ile donatılmış durumda.

Redmi Pad uygun fiyatıyla rakipsiz görünüyor

Ses özellikleri arasında dört hoparlör ve Dolby Atmos desteği bulunan cihaz, iki mikrofonla geliyor. İçeride Snapdragon 7s Gen 2 yonga seti bulunan tablet, 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi sunuyor. 10,000mAh kapasiteli bataryadan güç alan Redmi Pad Pro, 33W hızlı şarj desteğiyle dikkat çekiyor. Tablet, HyperOS tabanlı Android 14 işletim sistemiyle çalışıyor ve Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 ile 3.5mm kulaklık jakı gibi bağlantı seçeneklerine sahip.

Ayrıca, Redmi'nin bir 5G versiyon üzerinde çalıştığı ve bu modelin de yakında hem Çin'de hem de dünya genelinde piyasaya sürüleceği duyuruldu. Redmi'nin bu yeni ürünlerle kullanıcı deneyimini daha ileri taşıma hedefi, teknoloji dünyasında heyecan yaratıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER