Realme'nin ucuz fiyatıyla şaşırtan tableti sonunda satışa çıkıyor

Realme'nin yeni tablet modeli Realme Pad 2 Wi-Fi, P1 serisi akıllı telefonlarla birlikte 15 Nisan'da tanıtılacak. Cihaz, teknoloji meraklılarına yönelik genişletilmiş özellikler ve yüksek performans sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Realme'nin ucuz fiyatıyla şaşırtan tableti sonunda satışa çıkıyor

Realme, Hindistan'da 15 Nisan'da Realme P1 5G ve Realme P1 Pro 5G akıllı telefon modellerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Aynı tarihte, sadece Wi-Fi özellikli yeni bir tablet olan Realme Pad 2'nin de tanıtılacağı duyuruldu. Realme Pad 2, geçen yıl Temmuz ayında piyasaya sürülmüş ve 6 GB RAM + 128 GB depolama ile 8 GB RAM + 256 GB depolama seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Bu modeller hem Wi-Fi hem de LTE bağlantı desteğine sahipti.

Şu anda Realme Pad 2'nin iki konfigürasyonu, Hindistan'ın popüler e-ticaret sitelerinden Flipkart ve Realme'nin resmi web sitesinde sırasıyla yaklaşık 17.999 Rs (yaklaşık 217$) ve 20.999 Rs (yaklaşık 252$) fiyat etiketleriyle listeleniyor. Yakında tanıtılacak olan Wi-Fi'lı modelin ise daha uygun fiyatlı olacağı ve tahminen 15.000 Rs (yaklaşık 181$) civarında bir fiyata sahip olacağı belirtiliyor.

Realme'nin ucuz fiyatıyla şaşırtan tableti sonunda satışa çıkıyor

Realme Pad 2, 11.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüklü IPS LCD ekranı ve 120Hz tazeleme hızıyla dikkat çekiyor. Ekran, 450 nit'e kadar parlaklık sunuyor. Cihazın içerisinde, Helio G99 yonga seti bulunuyor ve 8 GB'a kadar LPDDR4x RAM ile 256 GB'a kadar depolama alanı sunuluyor. 8,360mAh kapasiteli pil, 33W hızlı şarj desteğiyle donatılmış. Video görüşmeleri için ön tarafta 8 megapiksel kamera yer alırken, arka tarafta da yine 8 megapiksel bir kamera bulunuyor. Tablet ilk çıktığında Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 ile gelmişti ve yeni Wi-Fi modelinin yazılımının güncellenip güncellenmeyeceği merak konusu.

Tablet, ayrıca Bluetooth 5.2, GPS ve USB-C portu gibi özelliklere sahip. Güvenlik için yan tarafta bir parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Realme'nin bu yeni ürünleri, teknoloji dünyasında heyecanla bekleniyor ve tabletin özellikle uygun fiyatıyla dikkat çekmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER