Pokemon tutkunlarının bekledikleri güncelleme sonunda geldi

Pokemon TCG'nin yeni genişleme paketi Twilight Masquerade, koleksiyonerlerin ve oyuncuların heyecanla beklediği bir yenilik olarak ön siparişe sunuldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Pokemon tutkunlarının bekledikleri güncelleme sonunda geldi

Bu özel paket, serinin tutkunlarına yeni kartlar ve stratejiler keşfetme fırsatı veriyor. Çeşitli perakende satış noktaları ve online mağazalar aracılığıyla erişilebilen bu genişleme paketi, Pokemon TCG dünyasına taze bir soluk getiriyor. Kart severler, bu yeni seride yer alan karakter ve özel güçleri ile oyunlarını daha da renklendirebilecek.

Pokemon Kart Oyununa Yeni Genişleme Paketi: Scarlet & Violet Twilight Masquerade

Pokemon Ticaret Kart Oyunu, gelecek ay Scarlet & Violet: Twilight Masquerade adında heyecan verici bir genişleme paketi ile kart severlere yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 24 Mayıs'ta oyuncularla buluşacak olan bu yeni paket, 160'tan fazla yeni kart içeriyor ve bu kartların arasında on iki yeni Pokemon ex kartı, yeni Ace Spec kartları, otuzdan fazla yeni Eğitmen kartı ve özel çizimlere sahip benzersiz Pokemon ve Eğitmen kartları bulunuyor. Şimdiden ön siparişler açılmış durumda ve bazı ürünler hızla tükenmekte, bu yüzden yeni kartları ilk kapmak istiyorsanız acele etmelisiniz.

Yeni desteleri ön sipariş ederken, Best Buy'ın 18 Nisan'daki günlük indirim fırsatına da göz atmayı unutmayın. Bu fırsat, diğer Pokemon TCG paketlerinde fiyatları düşürerek koleksiyonunuza ekonomik bir şekilde katkıda bulunmanızı sağlıyor. Kaybolmuş Kökenler Elit Eğitmen Kutusu 40 dolardan 30 dolara, Charizard ex Premium Koleksiyonu da aynı şekilde 40 dolardan 30 dolara indirilmiş.

Twilight Masquerade Elite Trainer Box

Tabii ki Twilight Masquerade'in kendine has bir Elit Eğitmen Kutusu var. Bu kutu, dokuz adet Pokemon TCG: Scarlet ve Violet Twilight Masquerade güçlendirme paketi içeriyor ve kutunun içinden çıkanlar şunlar:

- Tam sanatlı, folyo promosyon kartı (Teal Mask Ogerpon)

- 65 adet kart kılıfı

- 45 Pokemon TCG Enerji kartı

- Twilight Masquerade genişlemesine ait oyuncu kılavuzu

- Altı adet zarar-sayacı zar

- Yarışma yasalı para atma zarı

- İki adet plastik durum işaretleyicisi

- Koleksiyoner kutusu

- Pokemon TCG Canlı oyunu için kod kartı

Mayıs ayında Japonya'da olacaklar, etkinlik için 100 kişilik yerden birini kazanma şansı için başvurabilir veya sadece bizim haberlerimizi takip ederek gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Bu yeni genişleme paketi, Pokemon kart oyunu koleksiyonerleri ve oyuncuları için heyecan verici yeni ögeler sunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER