Oppo bombayı patlattı, iOS'teki popüler özellik Oppo modelinde

OPPO'nun uydu iletişim özellikli yeni modeli Find X7 Ultra, 28 Nisan'da ilk kez tüketicilerle buluşacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Oppo bombayı patlattı, iOS'teki popüler özellik Oppo modelinde

Çin pazarına, OPPO'nun yeni akıllı telefon modeli Find X7 Ultra Uydu İletişim versiyonu çok yakında giriş yapıyor. Bu model, sistem ayarlarına eklenen bir uydu ağı seçeneğiyle öne çıkıyor. OPPO'nun resmi online satış mağazasından edinilen bilgilere göre, bu yenilikçi telefonun satışı 28 Nisan itibarıyla başlayacak.

OPPO Find X7 Ultra Uydu İletişim versiyonu, Çin Telekom kartlarını ve Tiantong uydu özel kartlarını desteklemekte. Kullanıcılar, mobil telefonlarında doğrudan uydu bağlantısı hizmetini aktif hale getirmeden önce yeni akıllı telefonun avantajlarından yararlanamayacaklar. Telefon uydu bağlantı moduna alındığında; uçak modu, WiFi, mobil veri, NFC ve global konumlandırma gibi özellikler devre dışı bırakılıyor. Uydu bağlantısı aktif olduğunda, kullanıcılar sadece arama yapma ve mesaj gönderme gibi iki işlemi gerçekleştirebilecekler.

Oppo bombayı patlattı, iOS'teki popüler özellik Oppo modelinde

Find X7 Ultra Uydu versiyonu, özellikle rüzgarlı veya dalgalı deniz koşullarında etkili iletişim kurabilmesi için tasarlanmış bir el cihazı moduna sahip. Donanım olarak standart modelle aynı özelliklere sahip olan bu telefon, 1440x3216 piksel çözünürlüğünde 6,82 inç OLED ekran ile donatılmış. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci tarafından güçlendirilen telefon, 5.000mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Ayrıca 100W süper hızlı şarj ve 50W kablosuz hızlı şarj desteği sunuyor.

Fiyatlandırma konusunda, uydu işlevselliği OPPO Find X7 Ultra'nın standart versiyonundan ayrılmasını sağlayan en büyük özellik. Modelin fiyatı 6.799 yuan (938 dolar) olarak belirlenmiş olup, ürünün global pazara sunulup sunulmayacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER