Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor

Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü açıklamasının ardından Ali Koç'un teknik direktör adayı da ortaya çıktı. İşte Fenerbahçe'nin başına geçecek kupa canavarı dünyaca ünlü hoca...

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor - Sayfa 1

Fenerbahçe'de 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda mevcut başkan Ali Koç ve eski başkanlardan Aziz Yıldırım, başkanlık için yarışacak.
 

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor - Sayfa 2

Sarı lacivertli kulüpte, hangi adayın başkan olacağının yanı sıra yeni sezonda teknik direktörün kim olacağı da merak konusu. Fenerbahçe'de iki başkan adayı da teknik direktör İsmail Kartal ile yeni sezonda devam etmeyi düşünmüyor.
 
 

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor - Sayfa 3

Başkanlığa seçilmesi halinde İsmail Kartal ile yollarını ayıracaklarını kaydeden Aziz Yıldırım, şöyle konuştu: “Fenerbahçe’nin ‘bizim çocuğumuz’ denilen isimlerle devam etme lüksü yoktur.
Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Geçen hafta Jose Mourinho ile yüz yüze görüştüm. Kendisine, ‘Fenerbahçe’nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe’ye’ dedim." ifadelerini kullanmıştı.
 

Ali Koç, Aziz Yıldırım'a resti çekti! Mourinho'ya karşılık kupa canavarı hocayı getiriyor - Sayfa 4

Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho hamlesine karşılık Ali Koç'un teknik direktör adayının kim olduğu merak konusu olmuştu.