Nothing Ear (3) kulaklıkların ilk resmi tanıtım videosu yayınlandı

Nothing'in yeni nesil kulaklıklarının tanıtımı, teknoloji severler arasında heyecan yaratıyor. İlk görüntüler, ürünün tasarım ve özelliklerine dair ipuçları veriyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nothing Ear (3) kulaklıkların ilk resmi tanıtım videosu yayınlandı

Nothing markası, akıllı telefon sektöründe yarattığı sesin yanı sıra, geçmişteki kulaklık tasarımlarıyla da dikkat çekmeyi başardı. Şimdi ise, şirket tarafından yayınlanan resmi bir teaser ile birlikte yeni bir kulaklık modeli olan Nothing Ear (3)’ün müjdesini verdi. Yayınlanan video, bir kurbağanın görüntüsüyle başlıyor ve ardından yakın çekim hareketli fotoğraflarla devam ediyor. Videonun sonunda ise “Nothing (R)” metni beliriyor. Kurbağanın sıçraması, belki de yeni kulaklıkların önceki modellere göre nasıl bir sıçrama yapacağının bir işareti olabilir.

Nothing Ear (2) True Wireless Kulaklıklar, yüksek çözünürlüklü ses ve LHDC 5.0 teknolojisi gibi gelişmiş özelliklerle piyasaya sürülmüştü. Kullanıcılar, Nothing X eşlik uygulaması üzerinden ses ayarlarını kişiselleştirebiliyorlardı.

Nothing Ear (3) kulaklıkların ilk resmi tanıtım videosu yayınlandı

Dolayısıyla Nothing Ear (3)’ten de en azından bunları beklemek yanlış olmaz. 11.6mm özel sürücüler ve yeni çift odacıklı tasarımı ile Ear (2) modelleri, trend belirleyici nitelikteydi.

Kişiselleştirilmiş ANC desteği ile 40 dB’e kadar gürültü azaltma ve çevreye göre gürültü azaltma seviyelerini otomatik olarak ayarlayan adaptif gürültü engelleme modu gibi özellikler sunuyordu. Belki bu sefer daha iyi bir pil ömrüyle karşılaşabiliriz. Bu ve bunun gibi yenilikler, Nothing Ear (3) ile kullanıcıların beklentileri arasında yer alıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER