Motorola Android pazarını sallamaya devam ediyor, dev isim resmen eski günlerine döndü

Yakında piyasaya sürülecek olan Motorola Edge 50 Ultra modelinin Şeftali Tüyü renk seçeneği, sızdırılan görsellerle kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu yeni renk, şıklığı ve modern tasarımıyla öne çıkıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Motorola Android pazarını sallamaya devam ediyor, dev isim resmen eski günlerine döndü

Motorola'nın 16 Nisan'da dünya genelinde bir lansman etkinliği düzenleyeceği ve bu etkinlikte yeni Edge serisinden bir telefon tanıtacağı biliniyor. Motorola, geçtiğimiz günlerde Hindistan'da Snapdragon 7 Gen 3 yonga setine sahip Edge 50 Pro modelini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise gözler, muhtemelen bu etkinlikte tanıtılacak olan amiral gemisi modeli Edge 50 Ultra üzerinde. Motorola tarafından yapılan tanıtımda, bu yeni modelin tasarımına ilk bakış atılmış oluyor.

Markanın yayınladığı teaser, telefonun şık bir tasarıma sahip olduğunu ve 2024 yılının renk trendi olan Şeftali Tüyü renginde olduğunu gösteriyor. Cihazın tasarımı, daha önce sızdırılan görsellerle büyük oranda örtüşüyor. Ancak hangi model olduğuna dair net bir bilgi verilmemiş. Tanıtımda ayrıca telefonun metal orta çerçeveye sahip olduğu ve bu sayede daha dayanıklı bir yapı sunduğu belirtiliyor.

Motorola Android pazarını sallamaya devam ediyor, dev isim resmen eski günlerine döndü

Motorola Android pazarını sallamaya devam ediyor, dev isim resmen eski günlerine döndü - Resim : 1

Motorola Edge 50 Ultra modelinin öne çıkan özellikleri arasında 6.7 inçlik 1.5K çözünürlüklü OLED ekran ve 144Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Yonga seti olarak Snapdragon 8s Gen 3 kullanılacak ve cihaz, Android 14 işletim sistemi üzerinde çalışacak. Telefon, 4,500mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak ve 125W kablolu ile 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Ön tarafta 50 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alırken, arka panelde ana kamera, ultra geniş açılı lens ve periskop telefoto kamera olmak üzere üç adet 50 megapiksel kamera bulunuyor. Güvenlik açısından ekrana entegre bir parmak izi okuyucu bulunduran telefonun, IP68 sertifikasına sahip olduğu ve böylece suya ve toza karşı dayanıklı olduğu ifade ediliyor. Bu özelliklerle Motorola, kullanıcılarına yüksek performanslı bir telefon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER