Lenovo Xiaoxin Panda Printer Pro, satışa sunuldu

Lenovo'nun yeni yazıcı modeli Xiaoxin Panda Printer Pro, uygun başlangıç fiyatıyla satış pazarına giriş yaptı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Lenovo Xiaoxin Panda Printer Pro, satışa sunuldu

Lenovo'nun yeni lazer yazıcısı Xiaoxin Panda Printer Pro, Çin pazarına sunuldu. 2021 yılında piyasaya sürülen ilk Xiaoxin Panda modelinin geliştirilmiş bir versiyonu olan bu yazıcı, hem hafif hem de estetik bir tasarıma sahip. Evde veya ofiste kullanım için ideal olan yazıcı, yaklaşık 6,5 kg ağırlığında.

Xiaoxin Panda Printer Pro, çift bantlı Wi-Fi LAN desteği ile verimli bir baskı deneyimi sunuyor. Ayrıca, 2.4GHz ve 5GHz olmak üzere çift bant ağ bağlantısına sahip. Bu özelliği sayesinde birçok yönlendirici ile uyumlu çalışarak, cihazı yeniden başlatma riski olmadan geniş bir bağlantı kapsamı sağlıyor ve bağlandıktan hemen sonra baskı yapabiliyor. Yazıcı, anında hızlanma desteği ile daha tamamlanmış bir baskı aktivitesi gerçekleştiriyor. Ayrıca, davul ve toner ayrım teknolojisini destekliyor.

Lenovo Xiaoxin Panda Printer Pro, satışa sunuldu

Yazıcı, USB, Zhixiangjia uygulaması ve NFC keşfi dahil olmak üzere birçok bağlantı seçeneği aracılığıyla kullanılabiliyor. Ağ yapılandırması tamamlandıktan sonra bilgisayar veya mobil telefon üzerinden bir tıklama ile baskı işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Üçü bir arada işlevsellik sunan bu model; baskı, tarama ve fotokopi özelliklerine sahip. Renkli tarama yapabilen yazıcının maksimum çözünürlük seçeneği 4800dpi iken, baskı çözünürlüğü 1200dpi olarak belirlenmiş. Ancak, tarama ve fotokopi işlemleri yalnızca siyah-beyaz yapılabiliyor.

Xiaoxin Panda Printer Pro, kolay kullanım sunan bir eşlikçi uygulama ile entegre edilmiştir, böylece çocuklar ve yaşlılar dahil herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yazıcının toner kartuşları ve davulu ayrı ayrı değiştirilebilir çünkü her birinin ömrü farklıdır. Toner kartuşu 1.000 sayfa baskı kapasitesine sahip ve 99 yuan (14 dolar) fiyatla satılıyor. Yazıcı ise 999 yuan (138 dolar) fiyat etiketiyle Çin'deki çevrimiçi kanallar aracılığıyla satın alınabilir. Diğer birçok yazıcıya kıyasla daha verimli ve az talepkar olan bu model, kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER