Google'un uygun fiyatlı modeli Xiaomi'yi tedirgin etti, bu fiyata bu özelliklerle efsane olur

Google Pixel 8a modeli, bu sefer bir taşıyıcı şirketin resmi listesinde göründü. Bu sızıntı, telefonun özellikleri ve tasarımı hakkında daha fazla bilgi vererek kullanıcıların ilgisini çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google'un uygun fiyatlı modeli Xiaomi'yi tedirgin etti, bu fiyata bu özelliklerle efsane olur

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel 8a hakkında bilgiler sızmaya devam ediyor. Son olarak, bir ABD operatörünün web sitesinde kısa süreliğine yer alan bir eğitim dökümanında görülen telefon, kısa süre sonra kaldırıldı ancak bazı görseller internete sızdı. Bu görsellerde telefonun Obsidyen, Porselen, Koyu Mavi ve Nane yeşili olmak üzere dört renk seçeneği bulunduğu görülüyor.

Pixel 8a'nın tasarımı önceki model Pixel 7a'dan farklılık gösteriyor. Daha yuvarlak hatlara ve daha kalın çerçevelere sahip olan telefonun arka yüzeyinde mat bir doku olduğu söyleniyor.

Google'un uygun fiyatlı modeli Xiaomi'yi tedirgin etti, bu fiyata bu özelliklerle efsane olur

Cihazın 6.1 inç boyutunda OLED bir ekranla geleceği ve bu ekranın 120Hz tazeleme hızı ile 1,400 nit parlaklık sunacağı iddia ediliyor. Telefonun gücünü ise Pixel 8 serisinde kullanılanlara göre biraz daha düşük performanslı olması beklenen Tensor G3 yonga setinin sağlayacağı belirtiliyor.

Google'un uygun fiyatlı modeli Xiaomi'yi tedirgin etti, bu fiyata bu özelliklerle efsane olur - Resim : 1

Pil ömrü konusunda da Pixel 7a'ya göre iyileştirmeler yapıldığı ve daha hızlı şarj özelliklerine sahip olacağı konuşuluyor. Google, önümüzdeki 14 Mayıs'ta düzenlenecek olan Google I/O etkinliğinde bu yeni modeli tanıtabilir. Pixel 7a'nın 499 dolarlık fiyat etiketinden daha yüksek bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Eğer bu doğruysa, 2024 yılının orta segment telefon pazarında önemli değişiklikler yaşanabilir ve bu, Pixel 8a'nın yılın en iyi orta segment telefonu olma şansını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER