Google'dan dev indirim, bunu kimse beklemiyordu

Google, Pixel 7a modelinde beklenmedik bir fiyat kesintisine giderek cihazı daha erişilebilir kıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google'dan dev indirim, bunu kimse beklemiyordu

Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 7a, fiyatında önemli bir düşüşle dikkat çekiyor. Önceki fiyatından 150 dolar indirimle şimdi 349 dolara satılan bu cihaz, şimdiye kadarki en düşük fiyatını sunuyor.

Bu teklif, herhangi bir takas işlemi gerekmeden doğrudan kullanıcılara sunulmakta ve siyah, açık mavi, beyaz renk seçenekleriyle mevcut. Amazon, Best Buy, Target ve Google Store dahil olmak üzere çeşitli perakendeciler aracılığıyla 4 Mayıs'a kadar geçerli olan bu indirim, Google'ın I/O konferansında beklenen Pixel 8a lansmanı öncesinde dikkat çekiyor.

Google'dan dev indirim, bunu kimse beklemiyordu

Pixel 7a, 6.1 inç boyutunda OLED bir ekranla geliyor. Bu ekran, parmak izi tarayıcısına entegre edilmiş, FHD+ çözünürlük, 90Hz tazeleme hızı ve HDR desteği sunuyor. Cihazın arka tarafında, OIS özelliğine sahip 64MP ana kamera ve 13MP ultra geniş açılı lens yer alırken, ön tarafta 13MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor.

Telefon, güçlü Tensor G2 yonga seti ile donatılmış ve 8GB RAM ile 128GB depolama alanı sunuyor. 4,385mAh kapasiteli pil, 18W kablolu şarj desteğinin yanı sıra kablosuz şarj imkanı da sağlıyor. Android 13 işletim sistemi ile piyasaya sürülen Pixel 7a, Mayıs 2026'ya kadar işletim sistemi güncellemeleri ve Mayıs 2028'e kadar güvenlik güncellemeleri alma sözü veriyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER