Google Pixel 4 XL tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri

Google'ın akıllı telefon ailesine yeni katılan Pixel 4 XL resmi olarak tanıtıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Google Pixel 4 XL tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri

Birçok özelliği internete düşen ve inceleme videosu bile yayınlanan Google Pixel 4 XL resmi olarak tanıtıldı. Gücünü Snapdragon 855 işlemciden alan cep telefonu, 6.3 inçlik OLED 90 Hz ekran, 1800 x 3200 piksel çözünürlük, Corning Gorilla Glass 5 ekran koruması, Android 10 işletim sistemi, 6 GB RAM, 64 / 128 GB depolama seçenekleri, Adreno 640 GPU gibi özelliklerle geliyor.

Google Pixel 4 XL tanıtıldı. İşte fiyatı ve özellikleri


Ana kamerası 12.2 MP olan telefonda bu ana kameraya 16 MP çözünürlüklü bir tele foto kamera eşlik ediyor. 4K 30 fps video kayıt edebilen cep telefonunda 8 MP ön kamera yer alıyor. Bu kameraya ToF 3D kamera da eşlik ediyor.

3.700 mAh Li-Po pili bulunan telefon, 18 W kablolu şarj özelliği sunuyor. Telefonda kablosuz şarj (Qi standardında) özelliği de yer alıyor. Telefonun ABD fiyatı 900 dolar olarak açıklandı. Google Pixel modelleri resmi olarak Türkiye'de satılmıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER