Forza Horizon 5 ile Meksika'ya gidiyoruz!

Resmi tanıtımı yapılan Forza Horizon 5 ile macera Meksika'da devam edecek. İşte oyunun fragmanı ve çıkış tarihi.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Forza Horizon 5 ile Meksika'ya gidiyoruz!

Microsoft konsollarının popüler oyunu ile ilgili bir süredir internette yalılan iddialar gerçek oldu ve Forza Horizon 5 resmi olarak tanıtıldı. Bu yıl internet üzerinden gerçekleştirilen ünlü oyun fuarı E3'de Microsoft'un tanıttığı oyun 9 Kasım 2021 tarihinde kullanıma sunulacak. Oyun Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S ve PC platformlarında oynanabilecek.

Forza Horizon 5 ile Meksika'ya gidiyoruz!

Oyunal ilgili bir fragman da yayınlayan Microsoft, Meksika'nın el değmemiş topraklarındaki macera için heyecan verici ipuçları da verdi. Playground Games tarafından Microsoft için geliştirilen yeni oyunda Meksika coğrafyası çok iyi bir şekilde detaylandırılmış. Ayrıca otomobil detayları da çok iyi. Işın İzleme gibi güncel teknolojilerin desteklendiği oyun çöllerden yağmur ormanlarına kadar bir dizi farklı coğrafyada otomobil kullanmanızı sağlıyor.

Xbox One sahiplerine kötü bir haberimiz var

Öte yandan Forza Horizon 5, Xbox One platformunda oynanabilecek son oyun olacak. Bundan sonra çıkacak Forza oyunları sadece Series S ve Series X konsollarında oynanabilecek.

Bu arada Forza serisinin bir diğer oyunu olan ve daha çok pistlerde geçen Forza Motorsport'un yeni sürümünün de geliştirildiği bilgisi verildi.

Lafı daha fazal uzatmıyor ve sizleri adeta bir görsel şölen olan Forza Horizon 5 oyununun fragmanı ile baş başa bırakıyoruz:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER