Çinli üreticinin uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı modeli ortaya çıktı, işte rekabet şimdi başlıyor

Motorola'nın yeni katlanabilir telefon modeli Razr, ilk kez ortaya çıktı. Bu cihazın yakın zamanda piyasaya sürülmesi bekleniyor ve katlanabilir telefon teknolojisindeki yeniliklerle dikkat çekiyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Çinli üreticinin uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı modeli ortaya çıktı, işte rekabet şimdi başlıyor

Motorola, Edge 50 Pro modelini piyasaya sürdükten sonra daha pahalı olan Edge 50 Ultra modelini de piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Ancak şirketin gelecek planları arasında daha çok dikkat çeken bir diğer model olan Razr serisinin yeni üyesi Razr Plus 2024 olabilir. Bu modelle ilgili pek çok detay henüz netleşmemiş olsa da, Çin'de radyo sertifikası alan bir Motorola akıllı telefonun model numarası XT2453-2 olarak kaydedildi. Bu durum, cihazın yakın zamanda piyasaya sürülebileceğine işaret ediyor.

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Amerika versiyonu XT-2453-3 model numarasına sahip olan bu cihazın, sertifikasyon verilerindeki model numarası ile büyük benzerlik göstermesi, onun Razr Plus 2024 olabileceğini düşündürüyor.

Çinli üreticinin uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı modeli ortaya çıktı, işte rekabet şimdi başlıyor

Cihazın tasarımında büyük bir değişiklik olmadığı görülüyor; önceki Razr modellerine benzer şekilde bir kapak ekranı ve üst sağ kısmında iki kamera halkası bulunuyor. Cihaz açıldığında ise uzun bir ekran ve ortasında selfie çekimleri için delikli bir kamera yer alıyor.

Çinli üreticinin uygun fiyatlı katlanabilir ekranlı modeli ortaya çıktı, işte rekabet şimdi başlıyor - Resim : 1

Motorola'nın bu yeni katlanabilir telefonu ile ilgili resmi çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgileri henüz açıklanmadı. Ancak bu konuda yeni gelişmeler olduğunda bilgileri paylaşacağız. Şirketin teknoloji tutkunlarına yönelik sunacağı bu yeni ürünün, katlanabilir telefon pazarındaki yerini nasıl şekillendireceği merak konusu. Motorola'nın inovasyon yarışında nasıl bir pozisyon alacağını ve tüketicilerin bu yeni modele nasıl tepki vereceğini zaman gösterecek. Bu arada Motorola, Çin'de aynı boyutta 260Hz tazeleme hızına sahip bir IPS panel monitörü de piyasaya sürdü. Bu ürünlerle birlikte Motorola'nın pazardaki rekabetçi yapıyı nasıl etkileyeceğini izlemek ilgi çekici olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER