Çinli telefon üreticisi sevilen modelinin "Fotoğrafçı" sürümünü satışa sundu

Nubia'nın kamera odaklı yeni telefonu Z60 Ultra Photographer edition, küresel pazarlarda satışa çıktı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Çinli telefon üreticisi sevilen modelinin "Fotoğrafçı" sürümünü satışa sundu

Nubia Z60 Ultra Fotoğrafçı Edisyonu, özellikle fotoğrafçılık meraklıları için tasarlanmış bir telefon olarak dikkat çekiyor. Bu cihaz, Çin pazarına sunulduktan bir süre sonra küresel pazara adım atıyor ve siyah vegan deri bitişli bir global sürümüyle geliyor. Telefon, özellikle 35mm'lik ana lensiyle ve bu lense entegre edilmiş 1/1.49" büyüklüğünde ve 54MP çözünürlüğünde Sony IMX800 sensörüyle fotoğrafçılık deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor. Ayrıca, 85mm'lik bir telefoto lens ve 18mm'lik ultra geniş açılı bir lens daha bulunuyor ki her iki lens de sırasıyla 64MP ve 50MP sensörlere sahip.

Cihazın ekranı ise 6.9 inç büyüklüğünde, 1116 x 2480 çözünürlük sunan ve 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran. Bu ekran 1500 nit parlaklık değeri sunarak oldukça iyi bir görüntü kalitesi sağlıyor. Telefonun kalbinde ise Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti yer alıyor ve Android 14 tabanlı MyOS 14 işletim sistemi ile çalışıyor. Küresel versiyonu, 16GB RAM ve 512GB UFS 4.0 depolama alanı sunarken, Çin versiyonu farklı bellek ve depolama seçenekleri ile geliyor.

Çinli telefon üreticisi sevilen modelinin "Fotoğrafçı" sürümünü satışa sundu

Diğer birçok amiral gemisi telefonundan farklı olarak, 6000 mAh'lık büyük bir bataryaya sahip olan Nubia Z60 Ultra Fotoğrafçı Edisyonu, 80W hızlı şarj desteği sunuyor fakat kablosuz şarj desteği bulunmuyor. Telefonun global pazardaki fiyatı 779$ olarak belirlenmiş, ancak firma ilk alışverişlerde 15$ indirim de sunuyor.

Telefonun kamerası, hem ana kamera modülünde hem de telefoto ve ultra geniş açı modüllerinde optik görüntü sabitleyici (OIS) özelliklerine sahip, bu da farklı çekim koşullarında dahi üst düzey fotoğraf kalitesi sunmayı vaat ediyor. Cihaz ayrıca, ekran altı 12MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasına da ev sahipliği yapıyor. Bu özellikleri ile Nubia Z60 Ultra Fotoğrafçı Edisyonu, özellikle fotoğrafçılığa meraklı kullanıcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER