Çinli devden kullanıcılarına jest, telefon alana kablosuz kulaklık hediye

Motorola, Edge 50 Pro modelini küresel pazara sürerken, Moto Buds+ kulaklıkları ücretsiz olarak sunuyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Çinli devden kullanıcılarına jest, telefon alana kablosuz kulaklık hediye

Motorola'nın yeni akıllı telefonu Edge 50 Pro, başlangıçta Hindistan pazarında sunulmuştu ve artık küresel pazarlarda da yerini aldı. Henüz Kuzey Amerika'da satışa sunulmasa da, İngiltere ve Euro Bölgesi'nde tüketicilerle buluştu. Cihaz, 6.7 inçlik 1.5K çözünürlüklü pOLED ekranı ile dikkat çekiyor ve bu ekran 144Hz tazeleme hızına sahip. Ekran koruması, Corning Gorilla Glass 5 ile sağlanıyor. Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alan telefon, Hindistan pazarında sunulan 8 GB RAM ve 256 GB depolama seçeneğine karşın, global pazarda sadece 12 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Telefonun arka tarafında, 50MP ana kamera, 13MP geniş açılı kamera ve 3x optik, 50x hibrit zum özellikli 10MP telefoto kamera yer alıyor. Ön tarafta ise yüksek kaliteli selfieler için 50MP'lik bir kamera bulunuyor. Android 14 işletim sistemiyle kutudan çıkan Edge 50 Pro, 4500mAh kapasiteli bataryasıyla 125W hızlı şarj desteği sunuyor. Ayrıca, 50W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz şarj özelliklerine de sahip. Cihaz, su ve toza karşı dayanıklılığıyla bilinen IP68 sertifikasına sahip.

Çinli devden kullanıcılarına jest, telefon alana kablosuz kulaklık hediye

İngiltere'de 599,99 sterlin ve Euro Bölgesi'nde 699 euro fiyat etiketiyle satışa sunulan telefon, siyah, lavanta ve inci beyazı olmak üzere üç renk seçeneği sunuyor. Motorola, Edge 50 Pro'yu Asya, Latin Amerika ve Okyanusya pazarlarına da getirmeyi planlıyor. Avrupa ve İngiltere'deki alıcılar, telefonla birlikte piyasaya sürülen yeni Moto Buds Plus kulaklıkları da alacaklar.

Motorola ayrıca, daha güçlü donanımlar içeren Edge 50 Ultra modelini de piyasaya sürdü. Bu model, Snapdragon 8s Gen 3 yonga seti ve 50MP ana kamera, 64MP periskop kamera ve 50MP ultra geniş kamera içeren daha ileri bir kamera sistemine sahip.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER