Akıllı saat devi indirim işini abarttı, fiyatlarını yarı yarıya düşürdü

Fitbit'in popüler aktivite takip cihazı Charge 5, bugün için özel bir %50 indirimle sunuluyor. Bu fırsat, sağlık ve fitness takibine yeni bir başlangıç yapmak isteyenler için ideal.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Akıllı saat devi indirim işini abarttı, fiyatlarını yarı yarıya düşürdü

Fitbit Charge 5, sağlık takibi yapmak isteyenler için uygun fiyatlı bir seçenek olabilir. Şu anda Walmart'ta %50 indirimle 75 dolara satışta. Fitbit Charge 5, stress seviyenizi elektrodermal aktivite sensörü ile ölçebilir ve EKG ile SpO2 ölçümleri sunar. Ayrıca, yerleşik GPS ve AOD gibi özellikleriyle dikkat çeker. Temel aktivite takibi ve kalp atış hızı monitörüne sahip bu cihaz, V02 max takibi yaparak egzersiz sırasında otomatik olarak başlar. Uyku verilerini de takip eder, günlük Uyku Skorları ve uyku evrelerini kaydeder ve SmartWake alarmı ile sizi uyandırır.

Cihazın 1.04 inçlik AMOLED renkli ekranı ve Corning Gorilla Glass 3 koruması bulunuyor. Fitbit'in EDA sensörüne sahip ilk izleyicisi olan bu model, 20 egzersiz modu, otomatik egzersiz tanıma, V02 max izleyici gibi özelliklerle donatılmış.

Akıllı saat devi indirim işini abarttı, fiyatlarını yarı yarıya düşürdü

Sağlık özellikleri arasında 24 saat kalp atış hızı monitörü, nefes alma hızı, cilt sıcaklığı, SpO2 oranı için Sağlık Metrikleri gösterge paneli yer alıyor. Ayrıca, 20 renkli saat yüzü ve Siyah, Gümüş Mavi, Ay Beyazı renk seçenekleri mevcut.

Bu arada Jabra Elite 4, Amazon ve Best Buy üzerinden 79.99 dolara satılıyor ve burada 20 dolarlık bir indirim uygulanıyor. Apple'ın MacBook Air M2'si ve iPad 10. Nesil, Amazon Echo hoparlörleri gibi diğer teknolojik ürünlerde de büyük indirimler mevcut. Fitbit Charge 5, sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyenler için mükemmel bir yardımcı olabilir. Bu teknolojik cihazları takip edenler için, hem fonksiyonellikleri hem de uygun fiyatları ile ön plana çıkıyorlar.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER