Teknolojiyle ilerleyen Redkey, ev temizleme devrimine öncülük ediyor

Teknolojiler tekrar ve tekrar dünyayı şekillendiriyor. Ev hijyeni sektöründe de, geliştiriciler ve tasarımcılar günlük temizliği daha iyi bir hale getirmek ve devrim yaratmak için tasarımlarını geliştiriyorlar. 

F5HABER F5HABER
Teknolojiyle ilerleyen Redkey, ev temizleme devrimine öncülük ediyor

Güçlü vakum özelliğine sahip kablosuz elektrik süpürgesi ile çeşitli günlük atıkları derinlemesine temizleyebilirsiniz. Bu sayede ellerinizi ayrı bir yüzey temizliği yapma zahmetinden kurtarmış olursunuz. Süpürme robotlarının görünümü bir çok kişiye özgürlük getirdi ve ofis çalışanları ile gençlerin büyük çoğunluğunun sevgisini kazandı. Bu teknolojik araçlar hayatımızın bir parçası olmakla birlikte, içimizde bu çağda yaşamanın verdiği mutluluk hissini arttırdı.

Fakat konu sıvı atıklar olduğu zaman (kahve dökülmesi, yemek, sos vb.) pek de işe yaradıklarını söyleyemeyiz. Sabah erken saatlerde kahvenizin döküldüğünü ve çocukların kahvaltıyı devirdiğini düşünün. İç çekip birkaç mutfak havlusu ve bir paspas almaya doğru yola koyuldunuz. Önce, havlu yardımıyla yapışkan atıkları temizlediniz. Ardından yeri paspasladınız. Daha sonra, koku oluşturmaması için paspası yıkadınız. En kötü senaryolarda ise bu üç aşamayı tekrar tekrar yapmanız gerekti.

Teknolojiyle ilerleyen Redkey, ev temizleme devrimine öncülük ediyor - Resim : 1

Bu durum gibi bir ‘’Aile kazası’’ olmasa bile, bir çok ev temizleme senaryosunda, önce yeri süpürmeniz ardından paspas yapanız gerekir, ardından sonrası oluşabilecek kokuyu önlemek için paspası da temizlemeniz gerekmektedir. Açıkça görüldüğü üzere yüzey temizlemek karışık ve sinir bozucu bir işlemdir. 

Asya’nın en iyi temizlik cihazı markası Redkey, bu sorunu fark edip küresel bir anket düzenledi. Redkey, yaptığı araştırmaya göre, insanların daha az temizlik aleti kullanarak daha az aşama gerektiren yöntemlerle temizliklerini bitirmek istediklerini öğrendi. En iyi çözüm ise tek bir adımla temizliği bitirmek olurdu. 

Redkey günümüzün teknolojilerini araştırdı ve yeni Redkey W12 akıllı ıslak ve kuru elektrikli süpürgeyi geliştirdi. Redkey W12, kuru ve ıslak atıkları süpürür ve paspaslar, aynı zamanda kendini de temizler. Temizleme işleminizden sonra altlığına geri koyup ‘’hızlı kendini-temizleme’’ düğmesine basın, fırça başlığını ve havalandırma kanalını otomatik olarak temizleyecektir. Tek yapmanız gereken atık tankını boşaltmak. Redkey W12 yüzeyi temizler.

  • Vakum, paspaslama, kendini temizleme 3’ü bir arada
  • Islak ve kuru atıkları temizleme
  • Hızlı kendini-temizleme
  • Kompakt ve hafif
  • Uzun çalışma süresi
  • Düşük gürültü
  • 60 saniyede dağınıklığı temizler 
  • Su tankını boşalttığınız zaman toz yükselmez. 

Teknolojiyle ilerleyen Redkey, ev temizleme devrimine öncülük ediyor - Resim : 2

Redkey, müşterilerine daha iyi bir hayat sağlamak için kendini adamış yenilikçi bi ev aletidir. Redkey’ın odağında kaliteli üretim ve gelişim yer alır. Görevi ise, insanların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için farklı özelliklere sahip temizlik cihazları tasarlamaktır.

 Redkey, insanların temizliği daha fazla sevmesi için uygun fiyatlarda basit ve etkili ev temizlik çözümleri sunar. 

Redkey W12 ıslak ve kuru elektrikli süpürgenin, insanlara daha kolay ve eğlenceli bir temizlik deneyimi yaşatacağına ve yüzey temizleme oyunun kurallarını değiştireceğine inanıyoruz. Bu cihaz, insanların daha kolay yaşamasını sağlar, daha da önemlisi, zamandan tasarruf ettirir.

Redkey Official: https://www.redkeyofficial.com/

SONRAKİ HABER