TechtUSA: İngilizce teknolojiye erişimin hızlı ve güvenilir yolu

İngilizce dilinde yayın yapan TechtUSA, teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri ve yenilikleri okurlarına sunuyor. 

F5HABER F5HABER
TechtUSA: İngilizce teknolojiye erişimin hızlı ve güvenilir yolu

Geçtiğimiz yılda yayın hayatına başlayan TechtUSA, her geçen gün büyüyen kitlesi ile teknoloji dünyasındaki haberleri ve yenilikleri okurlarına en hızlı şekilde sunmaya devam ediyor. TechtUSA, medya sektöründe uzun yıllar boyunca çalışmış yazar kadrosu ile sade ve anlaşılır bir dilde oluşturulan içeriklerini dünyanın hizmetine sunuyor. TechtUSA, dünyada en çok konuşulan İngilizce dilinde yayın yapıyor. Peki TechtUSA hangi kategorilerde içerik sunuyor?

İngilizce yayının enlerine TechtUSA ile ulaşın

TechtUSA ağırlıklı olarak teknoloji bazlı içeriklerini okurlarının hizmetine sunuyor. TechtUSA, teknoloji dünyasında yer alan gelişmeleri okurlarına en hızlı bir şekilde aktarıyor.TechtUSA: İngilizce teknolojiye erişimin hızlı ve güvenilir yolu - Resim : 1Örnek olarak, milyonlarca kişinin kullandığı Apple ürünleri hakkındaki son haberleri ve gelişmeleri okurlarına sunuyor. Apple’ın, TechtUSA bünyesinde haberi paylaşılan onlarca markalar arasında yalnızca bir tanesi olduğunu belirtmekte fayda var.

TechtUSA: İngilizce teknolojiye erişimin hızlı ve güvenilir yolu - Resim : 2TechtUSA yalnızca teknoloji yayını ile sınırlı kalmıyor. Farklı alanlara odaklanmış yazar kadrosu sayesinde çeşitli içerikleri de bünyesinde barındırıyor. Dünyada yaşanan önemli gelişmeleri objektif olarak paylaşmakta.

TechtUSA, okurlarına büyük destekler sağlıyor

Okurlarının hayatını kolaylaştırma gayesine sahip olan TechtUSA, dilimizde yönlendirici ve yardımcı içerik anlamına gelen “How-to” içerikleri sayesinde yalnızca bir haber sitesi olmakla kalmayıp okurlarının yanında olmayı başarıyor. Bu tarz içeriklerle okuruna fayda sunmayı hedefliyor.

TechtUSA: İngilizce teknolojiye erişimin hızlı ve güvenilir yolu - Resim : 3TechtUSA, otomotiv, bilim&teknik, finans ve sağlık gibi çok farklı alanlarda yaşanan gelişmeleri de aktarıyor. TechtUSA, teknoloji başta olmak üzere diğer alanlarda ortaya çıkan önemli gelişmeleri hızlı, yalın ve güvenli bir şekilde okurlarına sunma hedefi ile yayın hayatına devam ediyor. TechtUSA’i bu linkten ziyaret edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER